NEŠTO SE "KUVA": Pukao trgovinski sporazum između Evropske unije i SAD!

Merkelova je izrazila uverenje da će se dve zemlje "jednog dana" vratiti na sporazum o Transatlanskoj trgovini i investicionom partnerstvu (TTIP)

  • 17

Nemačka kancelarka Angela Merkel je izjavila da u ovom trenutku neće doći do zaključivanja trgovinskog sporazuma između Evropske unije i SAD.

MERKELOVA PONOVO U TRCI ZA KANCELARA: Odlučna je i spremna da ostane na funkciji

- Oduvek sam snažno podržavala potpisivanje trgovinskog sporazuma sa SAD. Ostvarili smo veliki napredak u pregovorima, ali on sada neće biti zaključen- izjavila je Merkel posle razgovora sa odlazećim američkim predsednikom Barakom Obamom koji je na oproštajnoj turneji po Evropi, prenosi agencija Frans pres.

Merkelova je izrazila uverenje da će se dve zemlje "jednog dana" vratiti na sporazum o Transatlanskoj trgovini i investicionom partnerstvu (TTIP).

RUSKINJA ISTA ANGELA MERKEL: Galina baca noževe i mnogo je opasnija od najmoćnije žene na svetu (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Njena izjava dolazi nakon izbora Donalda Trampa za novog američkog predsednika, koji se u više navrata usprotivio predloženom sporazumu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • koliko jezika znas toliko ljudi vredis

    17. novembar 2016 | 21:06

    Sto nije poveo Melaniju kao prevodioca ; posto on kao nosilac Nobelove nagrade za mir govori samo maternji jezik, a Melanija 5 (pet).

  • Beloica

    17. novembar 2016 | 20:34

    Ne verujem da ces ti Merkelova to da docekas zna se za koga radite vi i taj garavi ali sad dolazi neko drugo vreme i moracete da se pomirite sa tim stvarima

  • znamo mi sva scenarija

    17. novembar 2016 | 20:33

    Sta je drugo i za ocekivanje : Obama pljuje po Trump svuda u Evropi; ali ima i onih koji ne kupuju tu pricu. Onda se Obama vraca kuci u Americu i kaze da je to zato sto Evropa ne voli Trump, ali isto tako ne kaze da je on uspesno doprineo tome. I onda je Trump kriv !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA