≫ 

IVAN SINČIĆ SA SVOJIM SINČIĆEM: Evo zašto je fotografija političara sa bebom dirnula Balkan (FOTO)

18. novembar se obeležava kao Dan prevremeno rođene dece

  • 1

Poslanik "Živog zida" u Saboru Ivan Vilibor Sinčić objavio je na Fejsbuku dirljivu fotografiju sa svojim sinom koja je oduševila hrvatsku javnost.

>>> Otac je pokušao da iseče nokte detetu na nogama, tada je počeo snimak godine (VIDEO)

Sinčić je politički postao poznat pre dve godine, kada je kao potpuni autsajder osvojio značajan broj glasova na predsedničkim izborima. On nije slučajno odlučio da baš danas na Fejsbuku postavi sliku sa sinom, jer se 18. novembar obeležava kao Dan prevremeno rođene dece.

- Moj mačak je rođen u 32. nedelji. Danas je zdrava, srećna i nasmejana beba. Nažalost, nemaju svi toliko sreće. Svim palčićima i palčicama šaljemo puno ljubavi - napisao je pored fotografije koja je za kratko vreme dobila skoro 7.000 lajkova!

Saborski zastupnik i njegova devojka Vladimira Palfi postali su roditelji dečaka Ksavera krajem maja ove godine.

- Hteo bih da moj sin odraste u poštenu i dobru osobu i da uvek ostane borac kakvim se pokazao u prvim danima života budući da je rođen dva meseca pre termina - rekao je tada Sinčić za Gloriju.

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    20. novembar 2016 | 06:54

    Sinčić je takva inspiracija. Pozdrav iz Srbije legendo. Ti i pernar i malagurski, pa vama treba orden. Sve najbolje vam želim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA