≫ 

LAŽNA UZBUNA NA BOSTONSKOM UNIVERZITETU: Okončana akcija policije i blokada puteva

Gradonačelnik Bostona Marti Volš rekao je da i pored toga što deluje da je uzbuna bila lažna, policija morala da pristupi ozbiljno incidentu

  • 0

Bostonski univerzitet saopštio je da policija veruje da je uzbuna na kampusu tog univerziteta, koja je objavljena u jutarnjim časovima po lokalnom vremenu, bila lažna. 

LAŽNA UZBUNA U MOSKVI: Evakuisana železnička stanica zbog dojave o bombi! (FOTO)

Kako navodi "CBS Boston", policija veruje da je moguće da je telefonski poziv zbog kojeg pokrenuta uzbuna došao iz inostranstva.

Bostonski univerzitet je saopštio ranije da je u kampusu "veliki broj policajaca zbog uzbune" i da se od ljudi traži da se klone tog područja, javlja AP.

Agencija je navela da je saopšteno da se nešto dešava u zgradi u kojoj je smeštena univerzitetska biblioteka i ekspozitura "Banke Amerike".

Prema medijskim navodima, deo puta je bio zatvoren. Bostonska policija je u poruci na zvaničnom nalogu na Tviteru navela da se "dešava nešto zabrinjavajuće".

Policajci su u međuvremenu proverili zgrade u tom području i ništa nisu pronašli.

Foto: Google/maps Foto: Google/maps

Gradonačelnik Bostona Marti Volš je za lokalnu WBZ-TV izjavio da, i pored toga što deluje da je uzbuna bila lažna, policija morala da pristupi ozbiljno incidentu.

On je dodao da je lažne uzbune postaju sve uobičajenija stvar širom SAD.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA