HRVATSKI POLITIČAR SE ŠVERCOVAO U TRAMVAJU: Putnici ga napali jer nije imao kartu! (VIDEO)

Ivan Pernar je zatečen u tramvaju, navodno, bez karte, što je izazvalo buru reakcija njegovih saputnika, koji su se svađali sa ovim političarem, a jedan putnik je to sve uredno snimio

  • 3

Veliku popularnost u proteklih mesec dana stekao je hrvatski političar Ivan Pernar, koji trenutno obavlja funkciju predstavnika parlamenta, a posle nebrojenih kritika na račun takozvane masonske elite koju optužuje za propast Hrvatske.

Hrvatska ne veruje šta je gledala: Neviđen skandal u emisiji rekordne gledanosti (VIDEO)

Njegova popularnost konstantno je rasla, budući da je upućivao žestoke kritike HDZ-u, lošim zakonima u Hrvatskoj i lošem monetarnom sistemu, a posebno su kontroverzne bile njegove optužbe da banke uništavaju Hrvatsku i da je to uticaj velike svetske zavere.

Ali, da nije sve tako bajno u životu Ivana Pernara i da njegova popularnost može itekako da ga košta pokazalo se u prethodnih nekoliko dana, kada ga se gotovo odrekao politički blok Živi zid, uz pomoć kog je Pernar stigao do mandata, zbog jedne izjave za medije, a u vezi sa vojnom akcijom "Oluja". Njegova nesreća u medijima nastavila se i danas kada je "procureo" i jedan video u kojem građani Zagreba napadaju Pernara u tramvaju.

Kako prenosi hrvatski RTL, Pernar se u subotu vozio ZET-ovim tramvajem, zbog čega je u ovom vozilu javnog gradskog prevoza vladao pravi šou jer, navodno, Pernar nije imao kartu za prevoz. Sve to je izazvalo buru reakcija njegovih saputnika, koji su se svađali sa ovim političarom, a jedan putnik je to sve uredno snimio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZILE

    20. novembar 2016 | 19:35

    Kriza ljudi!!! Nie kao kod naši da mogu i avion da kupe.

  • The Spatula

    20. novembar 2016 | 20:17

    Budale, napadaju ga. Pa bolje nasi da se svercuju u gradskom prevozu nego da voze zadnjice u audijima od 4000 i nesto kubika.

  • MB

    20. novembar 2016 | 20:58

    Reforme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA