SIN PABLA ESKOBARA: Imao sam žirafe i slonove u dvorištu

Najveću grešku koju je napravio moj otac bila je politika, smatra Huan

  • 1

Huan Pablo Eskobar (39), najstariji sin ozloglašenog kolumbijskog narko-bosa Pabla Eskobara, rekao je da je njegovo detinjstvo bilo za njega - kao Diznilend.

ESKOBAROV LUKSUZNI ZATVOR I KAMIN U KOME GORI NOVAC: 10 činjenica koje otkrivaju koliko je zapravo bio bogat kralj kokaina (VIDEO)

Huan je najstariji sin kolumbijskog kriminalca ubijenog početkom devedesetih godina. Kako je ispričao, živeo je u luksuznom domu, a za kućne ljubimce je imao slonove i zebre.

- Moj život je bio kao u Diznilendu. Žirafe, slonovi, zebre, motorcikli, mnogo stvari sam imao i mnogo novca sam mogao da potrošim. Bio sam spreman da dam moj život za oca. Nema šanse da sam mogao da zamrzim svog oca jer nisam znao šta je radio - rekao je Huan, koji je 1993. godine morao da beži iz Kolumbije i menja ime.

Kako i ne bi imao sve što poželi, kada je njegov otac nedeljno (!) imao obrtao 420 miliona dolara od trgovine drogom.

- Najgoru stvar koji je moj otac uradio je bio trenutak kada je ušao u politiku, svi su tada počeli da obraćaju pažnju na njega. Da toga nije bilo, danas bi bio živ - dodao je Huan.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Pabla su ubili kolumbijski policajci 2. decembra 1993. godine, samo dan nakon što je proslavio 44. rođendan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA