VOZIO JE MRAČNIM ULICAMA, A ONDA JE NALETEO NA PROSTITUTKU: Od ove priče ćete se naježiti! (VIDEO)

- Trudim se da zaobilazim nasilnike i silovatelje, ali nije uvek lako. Najbezbolniji je oralni seks, koji košta između 20 i 40 dolara, posle toga mogu da odem po fiks - kaže ona

  • 12

Čovek se vozio mračnim ulicama Detroita i naleteo je na prostitutku. Odlučio je da je snimi dok mu je pričala o svom životu i ova jeziva priča je završila na Jutjubu

Ispovest prostitutke koja se udala za klijenta otkriva najtužniju stranu njihovog posla

- Često volim da snimam dok vozim. Naleteo sam na ovu devojku, delovala je vrlo pristojno, kao da je uvučena u pakao i ne zna kako da izađe, ima li neko ideju - napisao je korisnik Jutjuba koji je postavio ovaj snimak.

Devojka na snimku deluje umorno, izgladnelo i bolesno, ima modrice i rane svuda po licu.

- Trudim se da zaobilazim nasilnike i silovatelje, ali nije uvek lako. Najbezbolniji je oralni seks, koji košta između 20 i 40 dolara, posle toga mogu da odem po fiks - kaže ona.

Na pitanje od čega zavisi da li je seks dvadeset ili četrdeset dolara devojka je odgovorila da zavisi od klijenta do klijenta, kao i od toga koliko je ko spreman da ponudi.

- Mnogo mojih klijenata je oženjeno, a oženjeni se najčešće i vraćaju - rekla je ona.

Otac i brat su joj poginuli u požaru kada je imala šest godina, a ona je kao vrlo mlada počela da koristi krek, da bi zatim prešla na tablete i heroin.

- Heroin košta 10 dolara i vrlo ga lako nabavljam. Ponekad me drži deset minuta ponekad sat vremena, zavisi koliko je dobar. Stalno sam "urađena" ali i pored toga živim u stalnom strahu, bila sam na rehabilitaciji koju je platilo majčino osiguranje, ali se to nije dobro završilo. Želela sam da ostanem u bolnici, ali su me izbacili. Ovo je pakao, dala bih sve da mogu da izađem - rekla je ova nesrećna devojka.

"Ima prelepe oči, šteta što je ovako završila", "Uplašena je stalno, srce mi se slama", neki su od komentara na Jutjubu.

Printskrin: YouTube/Chosen Won Printskrin: YouTube/Chosen Won

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slavica d.

    21. novembar 2016 | 21:56

    Ona se opredelila. Tu niko ništa ne moze da promeni. Koliko god da mu je zao zene. Ja sam se opredelila da imam muza, decu, i sve što ide uz to. Nije ni meni lako, ali koga briga. Zato, manite se patetike.

  • Buđola

    22. novembar 2016 | 00:37

    Okej jeste kao mala imala nesrecu, da, imala je verovatno grozno detinjstvo, jel joj je neko zabio iglu u ruku - nije! Dobro, svi bismo bili u problemu, ja bih se drao od alkohola i probao tako da prebolim, a nakon nekog vremena bih ustao i probao nesto da napravim od sebe! I da, i neka se prostituisala 5, 10 godina nebitno, skupila bi pare da krene nesto svoje ili pobegne iz te bede i proba sve opet, od nule i zaboravi na svoju proslost. Ali jok, krek pa tablete i heroin joj jednostavno ne daju alibi da zeli nesto da promeni a i nama da je toliko sazaljevamo.

  • !! Fox

    22. novembar 2016 | 01:43

    Svako ima izbor..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA