≫ 

HOROR U KRALJEVU: Pretukao ženu na smrt

Sumnja se da je A.G. sinoć u porodičnoj kući u Kraljevu na smrt pretukao nevenčanu suprugu

  • 13

Kraljevačka policija uhapsila je A. G. (38) iz tog grada zbog sumnje da je u ponedeljak u popodnevnim satima, u porodičnoj kući u Kraljevu, do smrti pretukao nevenčanu suprugu.

TRAGEDIJA NA IBARSKOM PUTU: Poginula devojka, saobraćaj se odvija otežanoc

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Kraljevo A. G. se tereti za krivično delo teško ubistvo.

Po nalogu zamenika višeg javnog tužioca, koji je u prisustvu policije izvršio uviđaj, A. G. je određeno zadržavanje do 48 sati posle čega će biti priveden u Više javno tužilaštvo u Kraljevu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    22. novembar 2016 | 11:55

    Ovaj pozurio pre stupanja zakona na snagu,Zeneeeeee pod hitno u teretane ,na borilacke sportove i kod psihologe na osvescavanje ,pobice nas sve Srpske junacine!

  • Sloba

    22. novembar 2016 | 10:53

    Sada ce ovi sa Pinka(Mladen i ona njegova koleginica koja pravi smesne grimase)da podizu rejting televiziji i uzimaju pare od reklama cistom zloupotrebom tragedije.Videlo se to prethodni put kada pustaju zenu da na grobu place a tokom emisije ne pregovara ni jednu rec.Ne radi se to na taj nacin,od svega prave farmu i cirkus.Ukazati treba na torturu i nasilje u porodici ali uci u srz problema.To vec ovoj televiziji nije u interesu(posebno dragoj Gordani)da pokaze kako je ekononska kriza i navodni bolji zivot svemu kriv.Toga necemo cuti na ruzicastoj jer oni su sa druge planete oni zive u blagostanju.

  • Nikita

    22. novembar 2016 | 17:19

    Pa dokle ce bre te psihopate da ubijaju zene od batina?! Dohvatiti te batinase pa im vratiti istom merom. Ovo je postalo svakodnevica, uzasna svakodnevica. Zene ne dajte na sebe, branite se, udrite ga cim stignete, ne trpite, prijavite! A sudovi da zaostre kaznenu politiku, da im ne padne na pamet da ikad krenu da udare zenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA