UHAPŠEN NASILNI PROVALNIK U KRALJEVU: Upao u kladionicu i vitlao pištoljem!

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati

  • 1

Kraljevačka policija uhapsila je S. P. (59) iz tog grada zbog sumnje da je pištoljem pretio gostu jedne kladionice u centru Kraljeva.

HOROR U KRALJEVU: Pretukao ženu na smrt

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Kraljevo, S. P. se tereti za krivična dela ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

posle čega će biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Kraljevu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobo

    22. novembar 2016 | 13:01

    Rodjeni sam Kraljevcanin. Ovo posebno naglasavam.Kako je pocelo Kraljevo ce se naci na crnoj listi nepozeljnih gradova,koje treba zaobici u sirokom luku. Doslo je vreme ''naplate''gresaka iz proslosti.Novopridosli sugradjani doneli su bahatost i sve sto ide uz to. Na kljucnim mestima su gradskoj administraciji gde sa kupljenim diplomama odlucuju o sudbini grada. Mislim da nigde u Srbiji ne postoji vise kladionica prema povrsini koju pokriva gradska zona.To je najprofitabilniji posao u gradu na Ibru. Sme li neko da se kladi samnom.sa pitanjem. Ko je odgovaran za sve kladionice u Kraljevu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA