3 brza pitanja o strateškoj komunikaciji budućnosti

Jedna od najpopularnijih regionalnih konferencija, PRilika, koju već tradicionalno organizuje Društvo Srbije za odnose sa javnošću, održaće se u hotelu Metropol, 2. i 3. decembra 2016

  • 1

Tamara Bullok je diplomirani pravnik, koji ima više od 15 godina iskustva u strateškoj komunikaciji i biznis menadžmentu. Trenutno je direktor za korporativno poslovanje Hanson Search i internacionalni konsultant u oblasti strateških komunikacija.

Šta povezuje smajlija, Viber, Bliski istok i Xooglera – PRilika2016!

U susret PRilika 2016, koja će se održati 02. i 03. novembra 2016 u hotelu Metropol, Tamara Bullock, jedan od predavača ovogodišnje konferencije odgovara na 3 kratka pitanja:

1. Kako biste nazvali novo doba komunikacija koje dolazi?

Ne mislim da treba da imenujemo već samo da učimo i da se adaptiramo promenama.

2. Šta će biti top tri nova trenda u komunikaciji, počevši od sledeće godine?

Teško je definisati šta je to trend, ali smatram da ce biti, kao i do sada, veoma važno naći balans između digitalnog i analognog, edukovati sve generacije o prednostima komuniciranja putem novih tehnologija i koristiti digitalno komuniciranje u svrhu unapređenja korisničkih usluga.

3. Šta nova komunikacija donosi i kako će to oblikovati našu oblast rada?

Već smo postali zavisni od tehnologije u svakom smislu, ta zavosnost će s godinama samo ojačati i uticati na to kako radimo PR ili PA. Važno je stalno učiti i usavršavati se. Ja volim da učim od mlađih i digitalno pismenijih što bih preporučila svim kolegama.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • погледајде мала

    22. novembar 2016 | 13:17

    моја право у очи

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA