TEŠKO RAZBOJNIŠTVO U ZAJEČARU: Obio garažu, pa umesto automobila našao "svaštaru". Pokupio je SVE!

Zbog krađe revolvera, televizora i srebrnog lančića iz jednog stana u Zaječaru uhapšen je dvadesetšestogodišnji muškarac iz tog grada

  • 3

Zaječarska policija uhapsila je u dve odvojene akcije dva muškarca zbog teških krađa u tom gradu.

Zbog krađe revolvera, televizora i srebrnog lančića iz jednog stana u Zaječaru uhapšen je dvadesetšestogodišnji muškarac iz tog grada.

OSVETA DABROVA: Srušio im kuću u Bogatiću, a sad ga je stigla surova kazna

Policija je, takođe, uhapsila S.M. (50) iz okoline Boljevca zbog toga što je obio jednu garažu i iz nje odneo motornu i električnu testeru, ražanj sa elektromotorom, set za rezanje navoja vodovodnih cevi i puromat.

SRPSKI POLICAJCI OTVORILI AUTO I ZABEZEKNULI SE: Odmah su pocepali ove crne kese i uhapsili vozača kad su videli šta je u njima (FOTO)

Po nalogu osnovnog javnog tužioca njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biće priveden nadležnom tužiocu.

(Telegraf.rs/Beta)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    24. novembar 2016 | 15:32

    Moj Zajecar je vazio za miran , normalan grad a sada svaki treci dan citam negativne , lose vesti , za kratko vreme postao je toliko ozloglasen ...jako , jako tuzno

  • Salee

    24. novembar 2016 | 12:07

    Ako je ovo teško šta je onda lako razbojništvo!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA