KARIĆ: Predložio sam da se Tramp i Putin sretnu u Beogradu, Vučić bi taj susret odlično organizovao

Karić je spreman i da lično lobira kod dvojice svetskih lidera zarad boljitka Srbije

  • 42

- Predložio sam da se američki i ruski predsednik Donald Tramp i Vladimir Putin sastanu u Beogradu, imajući u vidu odlične odnose Srbije i Rusije - naveo je biznismen Bogoljub Karić u pismu koje je objavila beogradska Politika u izdanju od srede.

BORBA I DALJE TRAJE: Sad demokratski elektori pokušavaju Trampa da spreče da postane predsednik!

Karić je naveo da je logično da Beograd povrati poziciju koju je imao za vreme nesvrstanih i ponovo postane centar međunarodnih samita u rešavanju sukoba i jačanju stabilnosti.

- Beograd treba na tom samitu da inicira i ukidanje ekonomskih sankcija Rusiji, što je preko potrebno ne samo posrnuloj američkoj ekonomiji, već i EU - istakao je vlasnik BK grupe, koji je napustio Srbiju pre desetak godina zbog optužbi za privredne zloupotrebe.

On je rekao i da je spreman da lično lobira kod dvojice svetskih lidera zarad boljitka Srbije, kao i da bi premijer Aleksandar Vučić taj susret odlično organizovao.

Postupak protiv Karića za zloupotrebu položaja i malverzacije u kompaniji Mobtel obustavljen je 28. januara ove godine zbog zastarelosti, saopšteno je 23. septembra iz Višeg suda u Beogradu.

I dalje je na snazi naredba Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu o izdavanju poternice za Karićem, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA