Vojnik nije ispunio zadatak, a onda ga je oficir krvavo kaznio. Šutirao ga je i udarao štapom bez milosti dok je vrištao (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

- Ovo je potpuno neodgovarajuće ponašanje prema učesnicima u vojnoj obuci. Odmah smo naredili istragu. Ponašanje oficira u ovom centru za obuku očigledno nije u skladu sa državnim propisima. Svi koji su učestvovali u ovom incidentu biće strogo kažnjeni - izjavio je portparol tajlandske vojske pukovnik Vintai Suvari

  • 11

Video na kojem oficiri brutalno prebijaju vojnika izazvao je nepodeljeno zgražavanje svih koji su pogledali snimak sramotnog incidenta pripadnika tajlandske vojske.

>>> PRONAĐI DRUGOVE IZ BIVŠE JNA: Na ovoj stranici ljudi kače fotke iz vojske, pogledajte da li ste i vi na njima (FOTO)

Društvene mreže su preplavili komentari koji osuđuju šokantno maltretiranje vojnika, navodno kažnjenog jer nije bio u stanju da do kraja ispuni zadatak tokom obuke u Konjičkom centru u Saraburiju.

Na snimku se vidi kako nesrećni vojnik u polučučećem stavu čeka kaznu u dvorištu kasarne, a zatim ga oficir sa štapom iz sve udara po leđima. Usledilo je još nekoliko krvničkih udaraca štapom, ali kao da to nije bilo dovoljno pa je vojnik dobio nekoliko udaraca nogom u glavu. U međuvremenu se pridružio još jedan oficir i tri puta svojim štapom nemilosrdno izudarao mladića, koji je vrištao od bolova.

Foto: Profimedia/Exclusivepix Foto: Profimedia/Exclusivepix

Užasavajuća scena dogodila se usred dana, ali, iako se vidi da u blizini ima oficira i vojnika, niko nije reagovao na brutalno kažnjavanje svog saborca.

Vojni zvaničnici su najavili da će otkriti i kazniti počinioce ovog brutalnog iživljavanja.

- Ovo je potpuno neodgovarajuće ponašanje prema učesnicima u vojnoj obuci. Odmah smo naredili istragu. Ponašanje oficira u ovom centru za obuku očigledno nije u skladu sa državnim propisima. Svi koji su učestvovali u ovom incidentu biće strogo kažnjeni - izjavio je portparol tajlandske vojske pukovnik Vintai Suvari.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba

    23. novembar 2016 | 20:41

    Tuzno i zalosno kako je majci da gleda ovakve postupke vojske koja bi trebala da bude ponos jedne drzave meni kao majci se ledi krv u zilama

  • Mako

    23. novembar 2016 | 19:50

    Vojnikovo zanimanje je smrt,on umire po naredjenju,vojnik kada ne izvrši naredjenje strelja se,tako se radilo u Rimskoj,Grčkoj,Turskoj i drugim vojskama koje su vladale svetom.Svaka vojska koja želi da bude jaka mora imati čeličnu disciplinu.

  • M .A.

    23. novembar 2016 | 22:02

    Tako i Treba dok jse Udaralo i bilo je kako Treba sada niko nikog nesmije udariti pa Ubistva i Kradje kao nikad do sada.Pa sami presudite sta je Bilo Bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA