OVU STRANU RAZVRATA I BAHANALIJA NISTE VIDELI: Skandalozne fotografije iz države u kojoj je sve ovo strogo ZABRANJENO (FOTO) (VIDEO)

Ovaj profil je već jednom izazvao skandal u državi, još u oktobru 2014. godine kada je odjednom prestao s objavljivanjem fotografija

  • 5

Skandalozne fotografije koje su "procurele" na društvenim mrežama prikazuju poročni život mladih bogataša u Teheranu, a svoju Fejsbuk i Instagram stranicu nazivaju "RKOT" (Rich kids of Tehran), odnosno, "Bogati klinci iz Teherana".

OVE SEKSI DEVOJKE SU UHAPŠENE ZBOG FOTKI NA INSTAGRAMU: A nisu bile ni gole ni uznemirujuće (FOTO) (VIDEO)

Njihove slike liče na one koje objavljuju klinci sa Beverli Hilsa, ali ovi mladi bogataši zapravo dolaze iz jedne od najkonzervativnijih zemalja na svetu, iz Irana.

U opisu stranice koja ima više od 114 hiljada prijatelja stoji kako prikazuje "stvari koje ne želite da vidite o Iranu". Prikazuje upravo ono u čemu uživa sav zapadni svet. Lepe razgolićene žene koje puše, piju, idu na žurke i ponašaju se promiskuitetno, voze "besne" automobile, itd.

Inspiraciju za svoj Instagram profil našli su na popularnom "Rich Kids of Instagram" koji pokazuje kako uživaju bogati klinci širom Evrope i Amerike.

Kada su ih kontaktirali mediji, ovi mladi ljudi su rekli da su postavili ove fotografije jer žele da pošalju svetu lepu sliku o svojoj državi, pošto ih frustrira što ih mediji deklarišu kao teroriste. Vlasnici profila su istakli kako iranski bogataši vole i Jevreje i hrišćane, ljude koje god rase.

DA NE POVERUJEŠ: U jednoj zemlji proslava Dana zaljubljenih je krivično delo

Ovaj profil je već jednom izazvao skandal u državi, još u oktobru 2014. godine kada je odjednom prestao s objavljivanjem fotografija, a proširile su se glasine kako je iranska vlada ugasila račun.

Ali vlasnici profila su opet otvorili profil i napisali "Nismo imali nikakvih loših namera i ne želimo da se zameramo bilo kome. Samo želimo da svet vidi lepu stranu Teherana. Volimo našu državu i bogate i manje bogate".

 

- Ono što svet ne vidi ili ne čuje jeste da roditelji "Bogatih klinaca iz Teherana" pomažu i pružaju poslove Irancima i donose prihod državi. Oni su vlasnici fabrika i biznismeni koji pomažu zemlji - rekli su.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Profa

    24. novembar 2016 | 22:56

    Kada sam ja ljudima pricao kako se zivi u Iranu nisu mi verovali. Sve sto mi znamo o njima je zapadna propaganda. Svaka cast na clanku

  • Francuskinja

    24. novembar 2016 | 23:32

    Bila u Iranu pre mesec dana! Prelepa ,razvijena moderna i dinamična zemlja! Zapad može samo da im zavidi..Preporucujem❤

  • Srđan

    25. novembar 2016 | 09:37

    "Važi za jednu od najkonzervativnijih na svetu..."... to možda važi za ljude koji samo sede ispred tv i slušaju američku propagandu... ko je iole obišao sveta zna da se Iran, naročito mladi u Iranu ne razlikuju mnogo od ostatka sveta... A što se tiče njihovog zakonodavstva i kaznenih mera, ja bih to pre nazvao uređenim nego konzervativnim... I više bih voleo da je Srbija takva, nego da nam pedofili, narkomani i ubice slobodno šetaju ulicama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA