≫ 

HRABRA MAMA SLAĐANA SAMA RAZOTKRILA PEDOFILA: Slao je devojčicama užasavajuće poruke i snimke (FOTO)

Istragom je otkriveno da je ovaj čovek razveden, da u Srbiji ima ćerku i da i sam ima unuke

  • 2

Slađana Lučić Blaži, majka osnovca, raskrinkala je pedofila koji je seksualno maltretirao maloletne devojčice u Hrvatskoj.

Pedofil je mislio da ide kod drugog manijaka i njegove unuke, a uhvatili su ga sa milion stravičnih slika dece. Stigla ga je surova kazna!

Odvratnim porukama, fotografijama i video snimcima je nagovarao maloletnice da mu pokazuju intimne delove tela. Pozivao ih je vrlo otvoreno na seks, znajući da su maloletnice. Slađana je odlučila da preduzme nešto sama nakon što joj je sin rekao kako nepoznati muškarac napastvuje njegove školske drugarice. Našla je čovekov kontakt i rekla mu da ima 15 godina. Pedofil nije oklevao ni malo. Odmah je počeo da je obasipa porukama, fotografijama, snimcima.

- Reci mi kakve gaćice imaš na sebi, lizao bih ti bradavice - čita Slađana poruke i dodaje da ima još mnogo sličnih.

- Javi se Slađana molim te, evo sad ću da svr**. Za minut, javi se da vidiš moju spe**, da mi pomogneš da svr** - nastavljao je da je obasipa sličnim porukama. Onda je počeo da šalje i fotografije.

- Pokušava da napravi video poziv pa ako ne želite da se javite onda šalje poruke i moli da se javite. On uživa da ga maloletnice gledaju kako se samozadovoljava - rekla je Slađana.

Onda je stigao još jedan snimak. Isti glas, isti muškarac i ista taktika, ali nova meta.

- Šta radiš? Ajde pokaži mi malo si** da vidim, jesi videla moj ku** - pisao je drugoj ženi koja je uradila isto ono što i Slađana. Predstavila mu se kao maloletnica kada je čula da je vrebao ćerku njene poznanice. Dala mu je njegov broj telefona.

Istragom je otkriveno da je ovaj čovek razveden, da u Srbiji ima ćerku i da i sam ima unuke. Svoje iskustvo je Slađana podelila na Fesjbuk stranici. Šokirala se kada je uvidela da je mnogima njegov lik poznat.

- Očigledno ovo traje već duže vreme, a svi ćute o tome - rekla je preneražena majka.

- Pošto smo u Evropskoj uniji naša policija ima sve mogućnosti da od svih drugih susednih zemalja dobijemo određene podatke i da vrlo brzo pronađemo ko je zaista pošiljalac - rekla je sudija Lana Peto Kujundžić.

Monstrum silovao i ubio devojčicu (4), a onda mu je narod brutalno presudio. Obesili su ga i linčovali do smrti! (VIDEO)

U poslednjih 15 godina javlja se sve više dece koji prijavljuju muškarce koji ih maltretiraju.

- Ako mi pošalješ svoju fotografiju ja ću ti poslati bon za telefon - onda dete pošalje fotografiju, a ta osoba fotošopira sliku i stavi da je dete golo, pa ga ucenjuje i kaže da ako mu stvarno ne pošalje golu fotografiju da će staviti sliku na Fejsbuk. Onda dete pošalje sliku sebe golog i ulazi u lanac sve većih ucena.

- Zašto su ljudi toliko inertni po pitanju zaštite vlastite dece - pita se očajno Slađana.

Pogledajte prilog OVDE.

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vule

    25. novembar 2016 | 16:38

    mozda cete reci da sam lud al ovaj fb je postao raj za pedofile i manijake i zato je izgubio svaku smisao zato treba paziti debelo koga prihvatati i kome pisati .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA