UZNEMIRUJUĆE NOVE SLIKE: Pojedeno lice beskućnika iz Majamija (FOTO / VIDEO)

Ronaldu Popou je pojeden nos, oči skoro više i da nema, a ima i rupe u plućima - verovatno od metka kojim je policija ubila kanibala dok je jeo beskućnika

  • 0

Beskućnik Ronald Popo, kojem je kanibal iz Majamija pojeo 80 odsto lica, u stabilnom je stanju i oseća se dobro, poručuju iz Džekson bolnice u Majamiju. Naime na fotografiji, koja je danas objavljena, vidi se kako beskućnik šeta sa osobljem po bolnici.

- On se sada oseća dobro, jede, priča sa nama - kaže hirurg Nikolas Namias.

Popou je pojeden nos, a oči skoro više i da nema: jedno mu je potpuno pojedeno dok drugo lekari pokušavaju da osposobe i da mu barem na to jedno povrate vid. Beskućnik ima i rupe u plućima, verovatno od metka koji je ispaljen kada je policija ubila kanibala, a takođe je pretrpeo i potres mozga.

Medicinski tim koji vodi računa o njemu kažu da Popo stalno priča o plivanju i da se oporavlja.

- Njegovo psihičko stanje je stabilno, što je veoma bitno. Takođe, tražio je da televizor u njegovoj sobi bude stalno isključen, osim kada su utakmice njegovog košarkaškog kluba Majami hita - kaže doktor Namias.

Socijalni radnici će Popou pomoći da nađe smeštaj u kojem će biti narednih 30 godina.

- Ukoliko ne povrati vid, postoji dilema da li će mu biti gora činjenica što ne vidi ili to kako u stvari njega svet vidi - rekao je plastični hirurg Vrud Kasira.

Pogledajte snimak konferencije za štampu lekara koji trenutno leče beskućnika Ronalda Popoa:

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA