POBIJ SRBE: Na NATO bilbordu u Sarajevu osvanula sramna poruka

Portparolka Centra javne bezbednosti (CJB) Istočno Sarajevo Danka Tešić rekla je da su pripadnici ovog centra evidentirali uvredljivu poruku na bilbordu i da su, po izlasku ne lice mesta, napravili zabelešku

  • 71

Na promotivnom bilbordu, koji propagira ulazak BiH u NATO, u blizini tržnog centra "Bingo" u Istočnom Sarajevu, žutim sprejom ispisano je "Pobij Srbe", javio je danas RTRS.

HOSTEL RATA USRED SARAJEVA: Spavaćete u kacigama dok odjekuju granate, bez struje i vode!

Portparolka Centra javne bezbednosti (CJB) Istočno Sarajevo Danka Tešić rekla je da su pripadnici ovog centra evidentirali uvredljivu poruku na bilbordu i da su, po izlasku ne lice mesta, napravili zabelešku.

- Radićemo na identifikaciji izvršioca - poručila je Tešić.

Prema njenim rečima, nadležni organi bi trebalo da uklone ovu uvredljivu poruku.

Na promotivnom bilbordu - "Zato BiH u NATO. Želim živeti u stabilnoj zemlji!" nalazi se logo Ministarstva odbrane BiH.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    28. novembar 2016 | 02:58

    Nije 250000 sarajlija to pisalo nego jedna budala.

  • Salko

    28. novembar 2016 | 06:38

    Sve ome koji su sokirani ovim natpisom zamolio bih da apeliraju na nadlezne da se natpis,ubij, zakolji,da balija ne postoji,ukloni sa panoa ,welcone to republica srpska,,a nalazi se kod vojkovica dosta dugo.Ili da doniraju za farbu da se prekreci.Hvala..

  • Ljuba

    27. novembar 2016 | 21:00

    Upravo iz ovog i mnogo drugih razloga republika Srpska mora da se odvoji od federacije pa nek umru oni kojima je mrznja prema Srbima zanimanje. Srbi u Srpskoj moraju imati sopstvene bezbednosne snage a ne da im poturica Bakir iz Smederevske Palanke soli pamet kako da se Srbi pedagoski vladaju. Srbi treba da postuju samo svoje interese i svakog dobronamernog bilo muslimana ili Hrvata, samo ne na sopstvenu stetu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA