≫ 

Katarina Ilić (26) je otišla na carski rez, a onda su joj izvadili matericu! Ispovest mame iz Aranđelovca, koja je preživela pakao (FOTO)

 ≫ 

Nakon 36 sati od nastupanja porođajnih bolova, mladoj trudnici iz Aranđelovca je urađen carski rez. Sve je prošlo u najboljem redu i na svet je došla 2 kilograma i 680 grama teška devojčica, ali posle porođaja su usledile prave muke

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nn.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • neko

    09. decembar 2016 | 18:44

    A ja sam imala sepsu posle porodjaja prirodnim A zene koje su se porodile carskim rezom nisu imale nikakvog problema! putem. Jedva sam izvukla zivu glavu, hvala Bogu!

  • Milica

    29. novembar 2016 | 23:21

    Ne znam odakle vam SVIMA pravo, da komentariste bilo šta! Niti ste kompetentni,niti ste kvalifikovani i diplomci, da bi mogli da ostavljate bilo kakve komentare- bez obzira da li dobre ili lose! Niko od vas ne zna za trudnicin zivot u trudnoci, i niste ziveli sa njom u kuci, da bi pisali koje-kakve pljuvacine, kad ne znate kako je i šta! Najlakse je pljuvati po zavrsenom poslu. A to, da li je ona konzumirala cigarete ili nije, je ISKLJUCIVO I SAMO NJENA STVAR, kao i posledice koje su je snasle! I individualna stvar je konzumiranje cigareta, nekome smeta, nekome ne! Stoga, zemljo Srbijo, i "ljudi" koji zivite u istoj, manite se TUDJIH ŽIVOTA, i gledajte malo svoje,mozda vam i bude bolje! ZALUDNICARI, I psi koji se hranite tudjom NESRECOM! SRAAAAM VAS BILO SVE!!!!!!!!!! Kako bi pomogli coveku da treba, da li bi se tad digla ovolika pompa! Ali to ste vi! Narod koji zivi od tudje nesrece, i hrani se istom. Vodite vi racuna o sebi, i o vasim trudnocama, a ova devojka ce izgurati sve! A ove "MUSKARCINE" sto komentarisu, srcad moja, kad budete nosili dete 9 meseci u stomaku i radjali, javite se! Do tad- zbogom dovidjenja!

  • Sanja

    29. novembar 2016 | 22:36

    Citam pojedine komentare i ne verujem stvarno ste jadni bre. Kaci je zivot o koncu visio a o posledicama da i ne govorim. A to sve zbog nepaznje doktora a NE ZBOG POPUSENE CIGARETE. Stvarno sramota sta pisu pojedini.Kale moj glavu gore zelim ti da se brzo oporavis i sto pre zagrlis svoju mezimicu. Sto pre da nam dodjes jer ima nas koji te puno volimo i uz tebe smo. Ljubi te ujna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA