≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od druge. Na našem portalu, kao udarne vesti, istakle su se sledeće:

Lekari u pojedinim domovima zdravlja u Srbiji od četvrtka, 1. decembra počinju da rade po novim pravilima. Oni će, kako Telegraf.rs saznaje za svakog pacijenta morati da odvoje 10 minuta a u roku u od sat vremena moraće da prime njih šestoro. Više pročitajte OVDE.

Kristijano Ronaldo je trenutno najplaćeniji fudbaler sveta, a sasvim sigurno prema igrama prikazanom ove sezone biće izabran i za najboljeg na planeti. Kao takav, voli lukuzan život i voli da troši ono što pošteno zaradi na fudbalskom terenu ili kroz marketing u čemu mu nema ravnog. Više o njegovom lukzuznom životu i automobilima koje vozi, pročitajte OVDE.

Katarina Ilić (26) porodila se carskim rezom 16. novembra u Opštoj bolnici u Aranđelovcu. Tri dana posle porođaja dobila je velike bolove u stomaku praćene temperaturom, lekari su reagovali antibioticima, međutim, mladoj trudnici nije bilo bolje, pa su je iz bolnice u Aranđelovcu poslali u Klinički centar u Kragujevcu. Nakon ustanovljene sepse, njoj je urađena operacija i odstranjena joj je materica.

Više saznajte OVDE.

Na izlasku iz Vidikovca, a na ulazu u Ibarsku magistralu, odmah iza pumpe, visoka drvena ograda krije tajnu staru skoro 20 godina. Tajnu i neostvarenu želju. Doduše, ako ništa drugo, pomogla je Dušanu Ružiću, vlasniku auto-otpada da smuva što više devojaka. Da vas ne zbunjujemo na samom početku priče, reč je o starom avionu skrivenom na pomenutom auto-otpadu. Više o ovoj zanimljivosti pročitajte OVDE.

Ovoga puta hrvatska književnica oštrog jezika, Vedrana Rudan, u blogu "NATO noge" oplela je po predsednici Kolindi Grabar Kitarović, koja, kako kaže "ne prestaje Hrvate bacati u orgazam" jer želi da bude šefica NATO-a pa ne bira sredstva da to i ostvari. Više pročitajte OVDE.

Mlada pevačica Sandra Rešić nastupom u “Zvezdama Granda” dovela je do suza čak i one kojima emotivnost nije jača strana! Telegraf vam donosi dirljive fotografije ćerke i oca koje do sada niste imali priliku da vidite. Poslednja u nizu fotografija jeste sa venčanja Nina i Sandrine majke. Kompletnu vest pogledajte OVDE.

Državni Univerzitet u Ohaju zatvoren je zbog dojave da postoji naoružan muškarac u kampusu. Prema prvim izveštajima, najmanje jedan napadač je ubijen, dok je desetoro upucano u kampusu i prevezeno u bolnicu, a veliki broj vozila hitne pomoći je upućeno na lice mesta. Ubijeni napadač se zvao Muhamed Ali, a više o tome čitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA