Sigurni uz Kasko i AMS Osiguranje!

Zaključivanjem polise Kasko osiguranja, AMS Osiguranje preuzima rizik nad vašim vozilom i ukoliko je ugovoreno naknada se isplaćuje, bez obzira na to da li je šteta nastala kao posledica tuđe ili vaše odgovornosti

  • 0

Nemojte čekati da vam se nezgode dese, već mislite na vreme i brigu prepustite AMS Osiguranju. Posetite nas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu i izaberite najsigurniji vid zaštite vašeg automobila još danas.

VOZAČI, VAŽNO UPOZORENJE: Dobra prohodnost puteva, ali jednu stvar ni slučajno nemojte zaboraviti!

Zaključivanjem polise Kasko osiguranja, AMS Osiguranje preuzima rizik nad vašim vozilom i ukoliko je ugovoreno naknada se isplaćuje, bez obzira na to da li je šteta nastala kao posledica tuđe ili vaše odgovornosti. Kasko je dobrovoljno osiguranje koje pokriva troškove nastale štete na vozilu usled saobraćajne nezgode, elementarnih nepogoda, požara, poplave, pada fasade ili drveća na vaš automobil ili krađe, u skladu sa uslovima osiguranja.

Foto: Promo Foto: Promo

Mislimo na vas i zato smo vam plaćanje premije omogućili u 12 mesečnih rata, dok za plaćanje u celosti odobravamo i dodatni popust. Podsećamo sve vozače da uz zaključenu polisu Kasko osiguranja kod nas na poklon dobijate Super člansku karticu AMSS, kojom ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana. Vlasnik Super članske kartice, stiče pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, kao i hotelski smeštaj u slučaju saobraćajne nezgode.

Iskoristite pogodnosti koje vam nudimo i zaključite polisu Kasko osiguranja još danas! Stojimo vam na raspolaganju na preko 250 prodajnih mesta širom Srbije,a za sve dodatne informacije pozovite nas na broj telefona 0800-009- 009, ili posetite sajt www.ams.co.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA