TRAMP PRETI ONIMA KOJI PALE AMERIČKE ZASTAVE: Uopšte im se ne piše dobro

Naslednik Baraka Obame ima i način kako da spreči paljenje američkih zastava

  • 4

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp i posle izbora je i dalje aktivan na Tviteru i na svom profilu obaveštava koji su mu planovi kada bude ušao u Belu kuću. Jedan od poslednjih tvitova tiče se paljenja američke zastave.

PALILI AMERIČKE ZASTAVE I PSOVALI TRAMPA: Ludilo obuzelo SAD, neredi pred Belom kućom, gore ulice (VIDEO)

- Nikom ne bi trebalo da bude dozvoljeno da zapali američku zastavu - a ako to uradi, mora da bude posledica - možda gubitak državljanstva ili godinu dana u zatvoru - napisao je Tramp na svom prtofilu na Tviteru.

Novoizabrani predsednik je verovatno bio podstaknut protestima širom Amerike protiv njega kada je proglašen pobednikom izbora, a kada su mnogi izašli na ulice paleći američku zastavu .

Tramp je i tokom predsedničke trke obećavao da će doneti mnoštvo promena u državi ukoliko bude izabran, a koje su mnoge i plašile jer su njegovim rečima videli odlike fašizma. Promene koje je spominjao je odmah posle završetka izbora zaboravljene ili izbrisane. Kao što je pretnja da će zabraniti ulazak muslimanima u SAD odmah izbrisana sa njegovog sajta kada je saznalo da će biti budući predsednik.

 

TRAMP PRETI POSLE KASTROVE SMRTI: Poništiću američki dogovor sa Kubom ako ne učini ovo!

Ovo nije prvi puta da Tramp svojim tvitom skreće pažnju na sebe, mnogi tvrde da da mu je to zapravo i cilj. A da li će ovu "pretnju" ostvariti kada bude na mestu predsednika SAD, ostaje nam da vidimo u narednim mesecima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    29. novembar 2016 | 14:35

    Ja sam zapalio, i moze da me uvati tamo gde sam najtanji. Jaka muda Tranp ajde manite se Tranpa

  • PREDATOR

    29. novembar 2016 | 16:05

    Iluminat raspali

  • Spawn

    29. novembar 2016 | 14:45

    Koji klovn, braco moja. Zapali kosu batice :).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA