Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u proteklih 24 sata

  • 0

Burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od druge. Na našem portalu, kao udarne vesti, istakle su se sledeće:

I. N. za Telegraf otkriva šta se dešava kada se zatvore metalna vrata Okružnog zatvora u Beogradu, kako je to kad si "novajlija" u sobi, zašto je podjednako važno da ne menjaš sobu i da ne priznaš krivicu, da li ima vođa i sledbenika, i koje je to zlatno pravilo kojim treba da se rukovode zatvorenici u CZ-u.

Saobraćajna policija dobila je novu opremu, pa će biti pooštrena kontrola vozača, a i najmanje prekoračenje brzine biće zabeleženo i sankcionisano.

Rusija je za vreme građanskog rata devedesetih godina, navodno, oružjem snabdevala Hrvatsku, a ne Srbiju! Više o ovome možete pogledati OVDE.

Od smrti pevača Nina Rešića prošlo je devet godina. Od tada se nije često govorilo o ovom legendarnom pevaču, što je možda i velika nepravda ako se uzme u obzir činjenica koliko je bio popularan i koliki uticaj je imao na mnoge današnje zvezde.

Avion sa devet članova posade i 72 putnika, među kojima su bili i fudbaleri brazilskog prvoligaša Čapekoensea iz Svete Katarine, srušio se na letu za Medeljin gde je taj tim išao na prvi meč finala Kopa Sudamerikana protiv Atletiko Nasionala, javili su kolumbijski mediji. Više o ovoj vesti možete da pročitate OVDE. Jedan od preživelih je fudbaler Alan Rušel, a o tome čitajte OVDE.

Oni koji svakodnevno putuju na linijima 77 i 65 poznaju ženu, za koju kažu da tužno peva, jedva hoda i prosi, a na njen glas ili tešku priču sinoć nije mogao da ostane ravnodušan jedan mladić.

Nakon priče o svakodnevici i nekim malo drugačijim stvarima, Dušan nam je konačno otkrio najveću tajnu koju krije jedan auto-otpad. Više o Dušanu pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA