Majka drogirala ćerku (4) mesecima da joj ne bi smetala dok ima seks sa dečkom. Policija je zatekla jeziv prizor kobne noći!

Devojčica nije davala znake života kada su je bolničari pronašli, a umrla je sutradan u dečjoj bolnici kada je isključena sa aparata

  • 3

Devojčica (4) preminula je nakon što ju je majka drogirala da je ćerka ne bi prekidala kada bude imala seks sa svojim dečkom.

MAJKA KRVNIČKI SLOMILA LOBANJU SVOJOJ BEBI: Pre ubistva poslala je jezivu poruku!

Mikala Puke (37) poslala je poruku svom partneru i dileru Džonu Ritingu (40) da joj donese plavi smarti koji će dati ćerki da bi spavala.

Devojčica Popi Vidison je smatrana smetnjom i par joj je davao droge da bi mogao da ima seks.

Analizama je u njenom telu pronađen ketamin, heroin i metadon.

Popi je trpela i fizičko ali i psihičko nasilje od strane svoje majke i njenog partnera. Policija je u stanu ovog čoveka pronašla više od 1.000 tableta.

Devojčica nije davala znake života kada su je bolničari pronašli, a umrla je sutradan u dečjoj bolnici kada je isključena sa aparata.

Tužilac je rekao da par nije optužen za ubistvo za ubistvo iz nehata, a stručnjaci se ne slažu oko uzroka smrti. Međutim jesu optuženi za to što su detetu davali drogu.

Susedi su istakli da je majka stalno vređala i maltretirala devojčicu, ali ona to negira. Par više nije u vezi i odbacuju optužbe za zlostavljanje deteta.

Pogledajte slike OVDE.

(Telegraf.rs/Izvor: dailymail.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dijana

    1. decembar 2016 | 00:49

    Boze baci nesto i sravni nas sa zemljom...stoko drogeraska u zatvor do smrti

  • Made in PRC

    1. decembar 2016 | 02:15

    Majka???? Da Bog da, da zavrsi polako u mukama

  • brana

    2. decembar 2016 | 08:41

    Zasto su je vec sutradan iskljucili?Pa to je malo dete koje je bilo puno toksina i opijata i moglo je jadno i nedelju dana da bude u komi dok s samo malo ne razbistri u cemu su oni morali da joj pomognu.Idiotska odluka koja ce bolnicu najmanje kostati novca je ocigledno bila presudna da ovi jadno detence skonca na tako strasan nacin....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA