≫ 

U 7. mesecu trudnoće je pokušao da me obesi: Zapamtite Marijinu ispovest, koja je trpela jezivu torturu!

Kad je ostala u drugom stanju, nasilnik je postao sve monstruozniji, u sedmom mesecu trudnoće pokušao je da je obesi

  • 10

Marija S. (36) iz Bora je svakodnevno preživljavala torturu svog supruga, koji ju je mučki zlostavljao godinama.

UŽASNA ISPOVEST BEOGRAĐANKE: Muž mi je nogu slomio dok sam dojila sina, kasnije i njega tukao i udarao o beton

– Čovek kome sam nekada verovala, otac moje dece, u sedmom mesecu trudnoće pokušao je da me obesi o gredu! U želji da mi pokaže šta misli o meni, držao me je vezanu za drvo i po 14 dana, bacao me je u obor kod svinja! Urinirao je po meni i silovao raznim predmetima – ovo je početak jezivih stvari koje je jadna žena preživljavala.

Marijina patnja počela je deset meseci nakon što su počeli da žive zajedno.

- Prvi put me je pretukao u januaru 2002. Otac i stric došli su po mene i odveli me kući. Nakon mesec dana odlučila sam da se vratim mužu, verujući da se taj incident više neće ponoviti. Samo nekoliko dana nakon toga dobila sam udarac u glavu stolicom. Pala sam u nesvest i završila u bolnici - priča Marija, a prenosi Kurir.

To je bio početak njenog košmara. Kad je ostala u drugom stanju, nasilnik je postao sve monstruozniji. U sedmom mesecu trudnoće pokušao je da je obesi.

- Stavio mi je konopac oko vrata. Prebacio preko grede i izdigao me. Bila sam maltene mrtva. Nakon toga, polio me je kofom vode i bacio u obor kod svinja. Tu sam provela noć.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Nasilnik ju je ranjavao nožem i sekirom, a za njegov rođendan silovao ju je. Ostala je u drugom stanju.

- Tu noć sam provela napolju, skroz gola. Uveo me je u kuću tek u zoru i tukao me vojničkim opasačem. Tada sam ga prijavila. Patrola je došla. Rekli su mu da više ne sme da me maltretira jer će ga uhapsiti. Toliko se razbesneo da je odmah nakon njihovog odlaska uzeo nož i pokušao da me zakolje - priseća se Marija, koja je u bolnici zbog povreda ostala do porođaja.

Kada je tek rođenu bebu odvela na vakcinaciju, muž ju je surovo kaznio zbog te njene "drskosti"! Mesec dana ju je držao u podrumu i iživljavao se nad njom!

Monstruoznost na delu

- Kada sam se vratila kući, nabio mi je vrelu čašu u vaginu. Od prevelikog bola sam se onesvestila. Kada sam došla sebi, bila sam zaključana u podrumu. Porodici je rekao da sam ostavila decu i pobegla. Davao mi je samo hleb i vodu. Ponekad bi ulazio da se iživljava nada mnom. Kada bih mu zatražila vodu, urinirao bi mi u usta govoreći da ne zaslužujem da troši vodu na mene! - priča nesrećna Marija.

Spas od nasilnika i smrti ona je našla tek kada je primljena u sigurnu kuću u Beogradu.

(Telegraf.rs/ Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksis

    30. novembar 2016 | 18:15

    Ne mogu da verujem da je ovo realno i da se zaista dogodilo?!!! Kao iz horor filmova. Samo je jos ostalo da je isecka na komade. Sve je ostale monstruoznosti uradio. Nemam reci.

  • caca

    30. novembar 2016 | 13:43

    Boze svasta sta si ti trpela,cudo ga nisi zaklala na spavanju,govedooo!

  • Јелена у земљи чуда

    30. novembar 2016 | 14:57

    Можда сам ја нетолерантна, али не разумем, заиста не разумем шта је чекала толике године? У сигурну кућу је давно могла да оде.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA