PALI KRADLJIVCI AUTOMOBILA: Detalji filmskog hapšenja zbog krađe vozila u Nišu

Zbog sumnje da su od početka godine krali vozila u Nišu, Zaječaru, Užicu, Jagodini, Brusu, Kruševcu i Paraćinu uhapšeni su A.Z. (41) iz okoline Kraljeva, S.Ž. (48) i D.T. (58) iz okoline Aleksinca i B.J.

  • 3

Inspektori grupa za suzbijanje krađa vozila iz policije u Nišu i Kraljevu uhapsili su četvoročlanu organizovanu bandu kradljivaca vozila koja je za kratko vreme ukrala devet automobila u Srbiji i pokušala da otuđi još tri četvorotočkaša.

Na ulicama Valjeva scena kao iz trilera: Policijska jurnjava završila napadom!

Zbog sumnje da su od početka godine krali vozila u Nišu, Zaječaru, Užicu, Jagodini, Brusu, Kruševcu i Paraćinu uhapšeni su A.Z. (41) iz okoline Kraljeva, S.Ž. (48) i D.T. (58) iz okoline Aleksinca i B.J. (54) iz Kosovske Mitrovice. Oni se sumnjiče i za pokušaj krađe dva vozila u Ribarskoj Banji.

Njima su lisice na ruke stavljene u u nedelju uveče, nakon neuspešne krađe jednog automobila u Nišu.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

– Kriminalna grupa je bila izutetno dobro organizovana i svako je imao svoje uloge. A.Z. je bio glavni organizator. On je krao vozila koristeći se sofisticiranim alatom za dekodiranje i otvaranje brava, kakve imaju noviji automobile. B.J. je birao vozila, S.Ž. ih je vozio posle krađe, a D.T. je bio „čistač“ i njegova uloga je bila da ide ispred ukradenog vozila i obaveštava ima li policijskih kontrola na putu. Ali, policajci iz Niša i Kraljeva su im doskočili, objašnjava naš izvor blizak istrazi.

Grupa je u aprilu ove godine u Nišu ukrala "folksvagen boru" a potom i dva "pasata" u juni i julu. Pretpostavlja se da su sva tri automobila završila na Kosovu. Vozila su najverovatnije rasturena u delove i prodata. Tri ukradena vozila vredna su million i po dinara a džip "tojota RAV4" koji nisu uspeli da ukradu oko 1,2 miliona dinara.

Kako je utvrđeno dosadašnjom istragom, oni se sumnjiče za krađu još šest vozila Zaječaru, Užicu, Jagodini, Brusu, Kruševcu i Paraćinu i pokušaj krađe dva automobile u Ribarskoj banji. Međutim, poslednji dolazak u Niš, nije im se isplatio.

(Telegraf.rs/ izvor: Infocentrala.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    30. novembar 2016 | 14:15

    Oseci rukice i nogice, pa nek kradu opet...

  • Чика Срба

    30. novembar 2016 | 14:04

    Ukrali si i jednog golfa 5 u Nisu i to u istom kraju na bulevaru gde su ukrali pasata par nedelja ranije

  • Sava

    30. novembar 2016 | 18:13

    Sve dok odgovaraju kao da su ukrali cokoladu,bice nam tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA