Žalio se protiv firme, odgovor mu stigao posle 16 godina: Fali ti još jedan papir!

Iako je već zaboravio na žalbu koju je predao 6. decembra 2000. godine, odgovor na žalbu dobio je pre šest dana, gde se navodi da je njegova žalba nepotpuna i da nedostaje nekoliko dokumenata

  • 1

Kemo Tufekčija je neposredno posle rata nadležnom Ministarstvu zdravstva, rada i socijalne zaštite podneo žalbu jer ga njegova matična firma, u kojoj je radio pre rata (GP Rad), nije vratila na posao, iako je uredno nastavila poslovanje, a nakon 16 godina odbijena mu je žalba uz obrazloženje da je dokmentacija nepotpuna.

PRVA ŽALBA MUŠTERIJE IKADA: Pogledajte šta je zasmetalo prastarom kupcu! (FOTO)

Apsurdi u funkcionisanju državne službe na svim nivoima u BiH dokazuju se gotovo svakodnevno, a najnoviji primer je iz Mostara, gde je Ministarstvo zdravstva, rada i socijalne zaštite Hercegovačko-neretvanskog kantona nakon 16 godina Konjičaninu odgovorilo da je njegova žalba nepotpuna.

Tufekčija kaže da je u skladu sa tada važećim zakonima uredno predao svu dokumentaciju i da mu je nekoliko puta obećavano da će njegov slučaj biti rešen.

On je istakao da je u međuvremenu morao da se snalazi i radi druge privatne poslove, nakon čega se i penzionisao i dobio rešenje na minimalnu penziju.

Iako je već zaboravio na žalbu koju je predao 6. decembra 2000. godine, odgovor na žalbu dobio je pre šest dana, gde se navodi da je njegova žalba nepotpuna i da nedostaje nekoliko dokumenata.

Tufekčija kaže da je verovatno došlo vreme da se u nadležnom ministarstvu arhiviraju neki predmeti, zbog čega su odlučili i da "reše" njegov slučaj i da pronađu način za odgovor i izabrali odgovor da je njegova dokumentacija bila nepotpuna.

Fotografiju tog dokumenta kojim je odbijem pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs / Izvor: klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćorloilo Ćorlo Pk.

    30. novembar 2016 | 16:01

    Krajem novembra 2032. godine dobiće elektronsku poruku sa tekstom: "Taj papir vam više nije potreban, jer sada sve sređujemo elektronskim putem!". ;-) ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA