Devojčica je trebalo za dva dana da se suoči sa pedofilom na sudu, ali strah je bio preveliki za njeno srce (FOTO)

Kako se suđenje približavalo, postajala je sve anksioznija zbog svedočenja i mogućnosti da će se s napadačem suočiti na sudu

  • 0

Devetogodišnja devojčica iz Turske, nazvana YK, preminula je dva dana pre nego što je na sudu trebalo da se suoči sa dedom svoje drugarice koji je seksualno zlostavljao.

Pedofil je mislio da ide kod drugog manijaka i njegove unuke, a uhvatili su ga sa milion stravičnih slika dece. Stigla ga je surova kazna!

Devojčica je umrla od srčanog udara koji je bio posledica stresa jer je dva dana kasnije trebalo da svedoči prodiv pedofila.

Nakon što se srušila u svom domu u Bornovi u turskoj provinciji Izmir devojčica je brzo prebačena u bolnicu.

Lekari koji nisu uspeli da joj spasu život veruju da je briga zbog seksualnog napada i strah od izlaska na sud bio previše za njeno srce.

Y.K. je toliko bila pod stresom zbog događaja da nije mogla da ide u školu posle incidenta pre četiri meseca i išla je kod dečjeg psihologa.

Navodno, nju je napastvovao T. C. (58), deda njene drugarice dok su se igrali na terasi njenog doma.

Dve devojčice su izašle i YK je ostala sama sa T .C. koji joj je navodno rekao da će joj dati lutku kako bi je razveselio.

Umesto toga, čovek ju je navodno seksualno napao.

Devojčica je pobegla kući roditeljima koji su pozvali policiju, a deda je uhapšen i potom uz kauciju pušten do suđenja. Po svemu sudeći YK se nikada nije oporavila od stresa.

Prestala je da ide u školu, bila je suviše uplašena da bi ostala sama i počela je noću da mokri u krevet.

Kako se suđenje približavalo, postajala je sve anksioznija zbog svedočenja i mogućnosti da će se s napadačem suočiti na sudu.

Dva dana pre suđenja ona se srušila i izgubila svest, da bi potom i premiula u bolnici u koju je odmah odvedena.

- Moja ćerka je bila jako uplašena nakon napada. Sada je izgubila život. Učiniću sve kako bi taj čovek bio kažnjen - rekao je T. K, otac ove devojčice.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA