Akcija u Cinestaru Novi Sad - Balet Krcko Oraščić: Uz jednu kupljenu ulaznicu za ovaj spektakl, drugu dobijate gratis!

Očaravajuća produkcija i koreografija, koju potpisuje Piter Rajt, prikazuju veličanstvenu i blještavu božićnu jelku i bitku između zlog Kralja Miševa i Vojske igračaka, a utisak na velikom platnu bioskopa je toliko realističan da je nestvaran

  • 0

Božić jednostavno ne bi bio Božić bez Krcka Oraščića. Zasnovan na priči E.T.A. Hofmana, balet počinje na božićnoj zabavi Klare i njene porodice i vodi nas kroz snove i čarolije koji odvode Klaru na magično putovanje u Zemlju snova i Kraljevstvo slatkiša. Iskričava muzika Čajkovskog prati preživele fragmente originalne koreografije Leva Ivanova uključujući i predivan pas de deux Vile šećera i njenog kavaljera.

Krcko Oraščić je balet u nizu Spektakla u CineStaru, specijalnog kulturnog programa koji donosi prave muzičke i plesne poslastice u dvorane CineStara i u najudobnija sedišta u gradu. Predivno je posetiti parisku Operu ili milansku Skalu i pogledati La Traviatu uživo, ali koliko nas to zaista može i ima priliku za to? U bioskopu CineStar Novi Sad 4DX kultura je dostupna svima, a u kombinaciji sa 3D tehnologijom, doživljaj postaje toliko stvaran da imate osećaj kao da ste na pozornici sa glavnim junacima. Iskoristite akciju 1+1 gratis i počastite sebe i svoje najmilije, uključujući i decu, ovim predivnim božićnim baletom uživo iz Royal Opera House.

Foto: Promo Foto: Promo

U sezoni 2016/2017 imaćete priliku da vidite direktne prenose najboljih svetskih operskih i baletskih predstava iz Royal Opera House-a, jedne od najpoznatijih svetskih pozornica sa vrhunskom produkcijom, kao i mjuzikle i koncerte poznatih svetskih izvođača. Dakle, očekuje vas jedna iznad svega uzbudljiva sezona, ispunjena obiljem vrhunske muzike i plesa, romantičnih arija, strastvenih koreografija i blještave i gotovo elektrizirajuće energije.

Svi zaljubljenici u umetnost, čitavu sezonu programa "Spektakli u CineStaru" mogu pronaći na http://www.cinestarcinemas.rs/spektakli-67, a naredni naslovi za koje možete kupiti svoje ulaznice su:

Trubadur 31.01. opera uživo

Woolf Works 08.02. balet uživo

Uspavana lepotica 28.02. balet uživo

Madam Baterflaj 30.03. opera uživo

Dragulji 11.04. balet uživo

San/ Simfonijske varijacije/Margareta i Arman 07.06.balet uživo

Otelo 28.06. opera uživo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA