≫ 

Počinje suđenje za ubistvo brata Luke Bojovića

Suđenje Slobodanu Šaranoviću koji se sumnjiči da je naredio ubistvo Nikole Bojovića u aprilu 2013. godine počinje sledeće nedelje u beogradskom Višem sudu

  • 1

Više od godinu dana nakon što je Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo prvu optužnicu za ubistvo Nikole Bojovića, zakazano je suđenje pred Višim sudom u Beogradu.

KRENUO U PEKARU, PA GA NASRED ULICE IZREŠETALI: Sedmoro osumnjičeno za ubistvo Nikole Bojovića!

Pripremno ročište trebalo bi da bude održano sledeće nedelje i biće zatvoreno za javnost

Slobodanu Šaranoviću koji se sumnjiči da je naredio ubistvo, sudiće se u odsustvu jer se nalazi u pritvoru u Crnoj Gori. Srbija je ranije zahtevala njegovo izručenje, ali je zahtev odbijen, a crnogorsko tužilaštvo je protiv njega pokrenulo istragu upravo za ubistvo Bojovića.

Srbija povukla poternicu za Lukom Bojovićem

Foto: youtube.com/ Efe Foto: youtube.com/ Efe

Izjašnjavajući se o optužbama crnogorskog tužilaštva, Šaranović je negirao da ima ikakve veze sa ubistvom Nikole Bojovića.

- Optužnica protiv mene podignuta je bez ijednog dokaza. Sramno je što tužilac mene predstavlja kao osobu blisku kriminalu -  kazao je Šaranović na sudu u Podgorici.

(Telegraf.rs / krik.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA