PORNO OSVETA: Mislila je da je mirno podneo raskid, a on joj je priredio neviđenu stvar na Fejsbuku

Zbog te osvete njen dečko je osuđen na uslovnu kaznu zatvora od osam nedelja

  • 7

Ema Satklif (42) posle dve godine rešila je da raskine sa dečkom, međutim, iako se naizgled činilo da je David Derbishire to mirno prihvatio, prevarila se.

MASAKR U AUSTRIJI: Žena ubila svoje troje dece, majku i brata, pa sebe

Satklif, inače majka troje dece,  odlučila je da prekine odnos sa njim jer je počeo mnogo da pije i da je tuče, zbog čega se zabrinula za svoju decu. Kada mu je saopštila, izgledao je jako dobro, i mirno napustio stan.

Već sutradan, dok je ona bila kod kuće sa svojom četvorogodišnjom ćerkom, dobila je na Fejsbuku obaveštenje da neko koristi njeno ime. Na njemu su publikovane njene fotografije seksa sa bivšim dečkom.

Pedofil je mislio da ide kod drugog manijaka i njegove unuke, a uhvatili su ga sa milion stravičnih slika dece. Stigla ga je surova kazna!

Foto: Facebook Foto: Facebook

Među prijateljima kojima je poslao zahtev za prijateljstvo bila je i njena ćerka Gruzija od 12 godina, zbog čega su je i drugari u školi zadirkivali.

Ema je tražila od Davida da prestane to da radi što je on dobio. Napravio je još jedan profil na Fejsbuku i počeo da šalje ljudima koje ona zna.

- Nisam imala izbora, pozvala sam policiju. Derbishire je optužen za odavanje intimnih fotografija sa namerom da izazove bol - rekla je ona i dodala da je David osuđen je na uslovnu kaznu od osam nedelja zatvora.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Samo želim da upozorim druge žene da budu oprezni kada poziraju. Možda se tada oseti malo zabave, ali to može imati ozbiljne posledice - rekla je Ema.

(Telegraf.rs / elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    2. decembar 2016 | 23:52

    kao po pravilu kad se tucsju sa strane kazu muz nasilan i pije ili je zapostavlja a ustvari njeni zivotinjski nagoni su doveli do ovakvog sranja u zivotu...imam par kolega sa istom pricom i uvek je isti model opravdavanja....sad slobodno lupajte negativne ocene ali istina je i dalje tu

  • Mija

    3. decembar 2016 | 07:25

    Koliko glup moras biti da dopustiti tako da e slikaju,ne razumjem ja sam duple mladja to si nikada nisam dopustila.

  • ccc

    2. decembar 2016 | 23:10

    PAMETNICA !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA