≫ 

Stiven Hoking pušten iz bolnice

Hoking, koji ima bolest motoričkih neurona, nije u teškom stanju

  • 25

Britanski fizičar i kosmolog Stiven Hoking pušten je iz bolnice u Rimu u kojoj je proveo dva dana.

RAZUMEM MISTERIJE SVEMIRA, ALI NE I TRAMPOVU POPULARNOST: Hoking ne shvata Donaldov uspeh

Hokingu, koji je bio u Italiji na konferenciji Papske akademije nauka gde je razgovarao sa papom Franjom, pozlilo je u četvrtak i hitno je prebačen u Gemeli bolnicu.

I portparol poznatog fizičara i neimenovani izvor u Vatikanu rekli su da Hoking, koji ima bolest motoričkih neurona, nije u teškom stanju. 

CRNE RUPE IPAK POSTOJE: Hoking tvrdi da su one prolaz u DRUGI UNIVERZUM

Hoking, autor knjige "Kratka istorija vremena", govori uz pomoć kompjutera i putuje sa četvoročlanim osobljem, među kojima su dve medicinske sestre. On je u Vatikanu održao govor 25. novembra o poreklu univerzuma, podseća britanska agencija.

(Telegraf.rs / Tanjug/ Reuters)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    2. decembar 2016 | 23:45

    Veliki covek i naucnik. Oboleo kao student sa 20 i nekoliko godina, tada su mu prognozirali nekolik godina zivota. Briljantan um, nije kao biljka, sa okolinom komunicira preko kompjutera. Autor je vise knjiga u kojima objasnjava savremenu fiziku i kosmologiju na jednostavan nacin, tako da svako moze da razume ovu nauku. Sve u svemu veliki covek i jedan od najbriljantnijih zivih fizicara

  • Uroš

    3. decembar 2016 | 12:28

    Divan čovek, i pored svih problema u životu uradio je više nego neki koji su 100% zdravi i još imaju predispozicije da budu neko i nešto. Ovaj čovek radi ono što voli i dobar je u tome. Ljudi koji ga mrze očigledno mrze sami sebe jer čovek ništa loše za čovečanstvo nije uradio tokom svog života.

  • Putin R.S

    2. decembar 2016 | 22:56

    To li je neki zivot kao biljka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA