≫ 

Dušica Jevđenović osuđena zbog napada na policajca

Njoj je izrečena kazna u trajanju od jedne godine i deset meseci, a koja se neće izvršiti ukoliko u periodu od pet godina ne učini novo krivično delo

  • 33

Dušica Jevđenović (26), koja se teretila za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, jutros je u sudu priznala krivicu.

Bivšoj "savetnici" u Ministarstvu spoljnih poslova, koja je u junu 2015. suzavcem poprskala dvojicu policajaca u Beogradu, izrečena je kazna zatvora u trajanju od jedne godine i deset meseci, a koja se neće izvršiti ukoliko u periodu od pet godina ne učini novo krivično delo.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Njenom rođenom bratu Ivanu (23) koji je tom prilikom "potegao" pištolj na pripadnike MUP, izrečena je kazna zatvora u trajanju od jedne godine i šest meseci koja se neće izvršiti ako u periodu od četiri godine ne učini novo krivično delo.

Njih dvoje ranije nisu bili osuđivani.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xman

    5. decembar 2016 | 12:29

    Ja da isprskam policajce suzavcem slomili bi mi kicmu i vilicu pa osudili na 5 godina. Ali za ljubavnice vladara ne vaze ista pravila.

  • Žika motika bije ko patika

    5. decembar 2016 | 12:59

    Napad na sluzbeno lice minimum 3 god, posedovanje oruzja minimum 2,5 godina pise u drzavnom zakoniku ali jbg mi i nismo drzava vec jedna tragedija.

  • Gagi

    5. decembar 2016 | 12:54

    Srbijo stidi se... Sramna presuda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA