Detalji nezapamćene tragedije u Rušnju: PRIČAO JE SA RODITELJIMA, A ONDA JE BOMBA EKSPLODIRALA

- Sve je bilo normalno do pola jedan u noć, kada se iz njegovog dela kuće začula eksplozija. roditelji su ga zatekli u sobi na leđima. Bio je mrtav - priča zet nastradalog A. R. (36)

  • 2

Za tragediju koja se dogodila juče u Rušnju, u kojoj je A. R. (36) izgubio život nakon eksplozije bombe, policija smatra da je reč o samoubistvu, dok porodica tvrdi da se radi o nesrećnom slučaju.

HOROR U RUŠNJU: Muškarac se razneo bombom!

Kako su rekli za "Alo!", ništa nije ukazivalo da bi moglo da dođe do toga da A. R. digne ruku na sebe.

U ulici u kojoj je nesrećni muškarac živeo, juče je vladao potpuni muk. Komšije su priskočile u pomoć njegovim roditeljima, čistili su posledice eksplozije i pokušavali da pronađu reči utehe, ali nisu uspeli.

Novinari su u dvorištu zatekli njegovog zeta, koji je u suzama iznosio krvavi orman.

- Verujte, niko ne zna šta se dogodilo. Znamo da ga više nema i da je tajnu o nesreći odneo sa sobom. Čisto sumnjamo da je u pitanju samoubistvo. Glupo je, nije imao razloga. Pa imao je svoj život. Posao, prijatelje, devojku, ma sve je imao. Eto, neposredno pre tragedije se vratio sa posla. Bio je malo sa roditeljima, a potom je izašao do kafane da se vidi sa prijateljima i devojkom - priča njegov zet, pa dodaje:

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Sve je bilo normalno do pola jedan u noć, kada se iz njegovog dela kuće začula eksplozija. roditelji su ga zatekli u sobi na leđima. Bio je mrtav. Verujemo da se igrao sa bombom i da je ona eksplodirala.

Prema njegovim rečima, A. R. se bavio molerajem i imao je pristojna primanja, a njegovi roditelji solidne penzije i u kući ničega nije nedostajalo.

(Telegraf.rs / "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    6. decembar 2016 | 10:29

    Davno receno. Ko se igra macem, od maca i gine. A sad i, kose bombom igra od bombe i gine.

  • Pera

    6. decembar 2016 | 09:13

    Imao je sve A ziveo sa roditeljima Ne razumem Saucesce porodici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA