DRAMA KOD VRNJAČKE BANJE: Doktorka bez iskustva porodila komšinicu u svojoj sobi u kući! Ishod će vas oduševiti!

- Nikada nikoga nisam porađala, samo sam bila na vežbama na fakultetu - rekla je Ivana Nikolić

  • 8

Nezaposlena lekarka Ivana Nikolić iz Podunavaca kod Vrnjačke Banje, porodila je pre tri noći Jasminu Drenovak iz susednog sela, nakon što joj je porodilja pokucala na vrata u tri sata iza ponoći, i rekla da se porađa!

OVA SRPKINJA SE PORODILA U ŠVAJCARSKOJ: Ništa lepše nisam doživela, dobila sam čak i šampanjac!

Katarina Ilić (26) je otišla na carski rez, a onda su joj izvadili matericu! Ispovest mame iz Aranđelovca, koja je preživela pakao (FOTO)

Slučaj još više dobija na težini pošto je komšinica Ivana sa porođajima imala susret samo na fakultetu...

Jasmina je u noći između četvrtka i petka, nakon što su joj se javili porođajni bolovi, mesec i po pre termina, krenula u kraljevačku bolnicu, ali samo što je iz svog Gračca ušla u susedne Podunavce, osetila je da je mališan krenuo da se rađa.

- Krenula sam u bolnicu računajući da su to neki lažni bolovi. Međutim, osetila sam, i to u vožnji, da je krenuo porođaj. Setila sam se Ivane dok sam prolazila pored njene kuće, i svratila kod nje, parkirala auto i pozvonila na vrata. Porođaj, gotovo! Samo sam joj tako rekla s vrata. Ali, Ivana je odreagovala krajnje profesionalno. Jedino se malo namučila dok je bebu naterala da diše – kaže Jasmina za "Blic", kojoj je mali Aleksandar peto dete.

- Stavila sam je na gumenu prostirku u sobi, navukla rukavice i čekala bebu. Na svu sreću beba je bila okrenuta kako treba, ali vodenjak nije bio pukao, i nisam imala čime da ga probušim, pa sam se malo uplašila kako ću to učiniti, jer nikada nikog nisam porađala. Samo sam bila na vežbama iz ginekologije. Pocepala sam rukama opnu oko bebine glavice da bi mogla da diše. Pošto se porodila baš onako školski, uhvatila sam je za nogice, i malo lupkala po leđima da bi zaplakala – kaže Ivana Nikolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moravac

    6. decembar 2016 | 12:08

    Bravo doktorka!Vlada sada treba da pomogne mladu doktorku za posao.

  • &

    6. decembar 2016 | 19:06

    Srecno i bravoooo:-) Posaooooo,da se ne cudite zasto dr odlaze iz zemlje.

  • gagi

    7. decembar 2016 | 01:17

    Doktorki odmah dati posao zaslužila je i pokazala da zna posao za razliku od nekih zaposlenih doktora.Ministre Lončar reaugj i uradi nešto humano.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA