Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, u koordinaciji sa Tužilaštvom za viskotehnološki kriminal, uhapsili su M. R. osumnjičenog da je na društvenoj mreži Fejsbuk, u vidu komentara na sajt jednih dnevnih novina, uputio pretnje članovima porodice predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića.

Prilikom pretresa, obavljenog po naredbi Višeg suda u Beogradu, policija je kod osumnjičenog pronašla mobilni telefon preko kojeg je M. R. pristupao društvenoj mreži Fejsbuk, pod pseudonimom “Dete Partizana” i preko tog profila uputio pretnju.

Iako su se u diplomatskim izvorima u Briselu, pojavile informacije da Hrvatska, ali i Bugarska, imaju dodatne zahteve u vezi otvaranja poglavlja 25 ( nauka i istraživanje) i 26 ( obrazovanje i kultura) u pregovorima Srbije i EU, hrvatski ministar spoljnih poslova Davor Ivo Štir je samo kratko odgovorio da je komesar Han prilikom jučerašnje posete Beogradu preneo stav EU.

Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Kraj saradnje između Novaka Đokovića i Borisa Bekera! Nemački “Bild” javlja da nemački trener i višestruki gren slem šampion nije više u timu srpskog tenisera.

Više o ovoj vesti možete pogledati OVDE.

Večita dilema svake porodice je – da li gasiti ili ostaviti bojler da stalno radi, kako bismo trošili manje struje. Iako među većinom vlada mišljenje da je bolje ostaviti ga da radi jer se pri svakom paljenju troši više struje za ponovno zagrevanje, odgovor je potpuno drugačiji.

Iako je Amerika, kolevka brze hrane, nedavno objavila da veliki fast fud lanci prijavljuju usporavanje i pad prodaje, u Srbiji je teško zamisliti da bi posao sa brzom hranom mogao da propadne.

Ipak, malo nas zna da kada naručite nešto u fast fudu, na kraju dobijete samo 50 odsto do onoga što ste naručili, i to ako baš imate sreće.

Više o ovome pročitajte OVDE.

Beograđanima je problem parkinga kao “dobar dan”, pa ta tema više i nije zanimljiva, jer je već “standardna” i nepromenljiva. Najveći je problem što i kada želite da platite parking, ne možete da se zadržite duže od tri sata u centru grada. Ukoliko ostanete duže, kazna će vas, sasvim sigurno sačekati “zalepljena” na šoferšajbni!

Engleski glumac Piter Von, koji je najpoznatiji po ulogama u serijama “Igra prestola” i “Porridge”, preminuo je u 94. godini, potvrdio je njegov publicista.

Više o njegovim ulogama pročitajte OVDE.

Verovatno ni igračima Partizana nije jasno šta se dešavalo u dvorani “Aleksandar Nikolić” tokom utakmice sa Ludvizburgom u okviru 8. kola FIBA Lige šampiona. Na kraju pobeda, posle produžetka 86:82 (21:12, 16:23, 19:23, 16:14). Nastavak teksta pročitajte OVDE.

Vuk Erceg (14) pre tri i po godine je doživeo nesreću kada je pao u provaliju u tašmajdanskom parku, i od tada se nalazi u komi. Lekari VMA koji su ga operisali, kažu da reaguje na glas i što je najvažnije, raste.

Rukometašice Srbije zabeležile su novu pobedu u grupi A na Evropskom prvenstvu, pošto su savladali Španiju sa 25:23. Briljirala je Marija Čolić na golu Srbije, koja je imala neke neverovatne odbrane i bila je nepremostiva prepreka za Špankinje.

Više o Mariji Čolić možete da vidite OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA