NOVI SKANDAL NA DVORU: Španski kralj ima vanbračnu ćerku i sina?

Španska štampa otkriva da Huan Karlos ima sina Alberta Solu Himeneza (56), koji je odmah po rođenju ostavljen u jednom sirotištu u Barseloni, kao i deset godina mlađu ćerku Ingrid Sartio

  • 2

Samo što se stišala bura izazvana njegovim nesrećnim lovom na slonove u Bocvani, španski kralj Huan Karlos našao se u središtu novog skandala.

Prema pisanju španske štampe, kralj Huan Karlos ima dvoje vanbračne dece, sina Alberta Solu Himeneza, koji je odmah po rođenju 1956. ostavljen u jednom sirotištu u Barseloni i kćerku Ingrid Sartio, rođenju deset godina kasnije, koja danas živi u Belgiji.

Ingridina majka Lilijana radila je kao guvernanta u Francuskoj kada je imala avanturu sa španskim kraljem. Svojoj ćerki je tek pre desetak godina otkrila ko joj je otac.

Albert i Ingrid su se upoznali nedavno dok su tragali za svojim poreklom i odlučili da obave test DNK koji je nedvosmisleno pokazao da su u bliskom srodstvu, to jest, da imaju jednog zajedničkog roditelja.

Španski listovi navode da Albert namerava da od kralja traži da obavi test očinstva, iako sumnja da će to ovaj učiniti s ozbirom na "delikatan" medijski trenutak.

Naime, ispostavilo se da Huan Karlos nije otputovao u Bocvanu samo da bi lovio slonove, već i da bi se proveo sa svojom višegodišnjom ljubavnicom, Nemicom Korinom Cu Sajn-Vitgenštajn. To nije prva avantura koja se pripisuje španskom kralju, koga bije glas da je veliki ženskaroš. Huan Karlos je, navodno, sredinom 80-ih imao aferu i sa britanskom princezom Dajanom.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • skawe

    15. jun 2012 | 00:47

    Veci je skandal sto nas kralj nezna srpski nego sto covek pravi sitnu decu...

  • NN

    15. jun 2012 | 00:25

    PA SKORO SVAKI PAPA IMA DETE, STO NE BI ON?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA