• 17

DETALJI NEZAPAMĆENOG HORORA U ALEKSINCU: Ubio bivšu, oteo njenog dečka, pa nestao!

- Parkirao ga je desetak metara od ulazne kapije. Tačno u 16.22 je došao novi momak G. J. koji je vozio "golf 3 karavan" sa austrijskim tablicama. M. K. je munjevito ušao na zadnje sedište i uperio pištolj u glavu vozaču - kažu kolege nesrećne G. J. (44)

  • 17

U ataru sela Bradarac na levoj obali Morave kod Aleksinca, pronađeno je mrtvo telo žene G. J. (44), a policija traga za njenim bivšim partnerim, za koga se sumnja da je oteo nju i njenog sadašnjeg dečka, koji takođe nije pronađen.

DEVOJKA UBIJENA U ALEKSINCU: Policija pretražuje levu obalu Morave!

Nesrećna žena je oteta u ponedeljak po podne u dvorištu firme u kojoj je radila, a njeno beživotno telo je pronađen0 u utorak oko 13 sati.

Prema nezvaničnim saznanjima, ona je ubijena hicem iz pištolja iako još uvek nema zvaničnog saopštenja policije i tužilaštva o uzroku smrti.

Naime, uz pretnju pištoljem, ubijenu ženu i njenog momka M. K, navodno je oteo bivši partner koji ima iste inicijale M. K, a sa kojim je bila više od 10 godina u vezi, a raskinuli su pre četiri meseca.

- U ponedeljak popodne M. K. je došao u našu ulicu belim "opel kadetom" koji je pozajmio od prijatelja. Parkirao ga je desetak metara od ulazne kapije. Tačno u 16.22 je došao novi momak G. J. koji je vozio "golf 3 karavan" sa austrijskim tablicama. M. K. je munjevito ušao na zadnje sedište i uperio pištolj u glavu vozaču. Kada je G. J. izašla iz kancelarije, on joj je pištoljem pokazao da sedne na mesto suvozača - prepričavaju otmicu njene kolege.

Foto: Profimedia/Alamy

Foto: Profimedia/Alamy

Oni su odmah pozvali policiju, a zatim su počeli da je zovu na telefon, međutim na pozive niko nije odgovarao. Kako kažu, oba telefona su bila dostupna još nekih pola sata.

- Čitave noći između ponedeljka i utorka vozili smo se po okolini Kruševca nadajući se da ćemo ih negde naći. U utorak smo saznali da je njeno telo pronađeno u blizini Bradarca. Kod nas je radila nekoliko meseci. Bila je izuzetno dobra žena i vredna radnica. Još uvek smo u šoku zbog njene tragične sudbine - pričaju kolege.

Nesrećna žena, iz prvog braka ima 24-godišnjeg sina.

S bivšim partnerom, koji je vlasnik jednog servisa, bila je u vezi skoro 10 godina, ali su raskinuli pre četiri meseca. Nakon razilaska, on je nastavio da joj šalje poruke i insistirao na tome da se pomire.

Međutim, pre dva meseca, ona je stupila u vezu sa novim momkom koji je iz sela Lazarevac kod Kruševca, a koji više od 25 godina radi kao gastarbajter u Austriji.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- Bila je srećna u novoj vezi. On je radio u nekom hotelu i planiralisu da i ona pođe s njim i da je zaposli - kažu upućeni.

Policija i žandarmerija je juče, drugi dan za redom, intenzivno pretraživala Bradarac, nedaleko od mesta na kojem je poljoprivrednik iz Mozgova N. P. pronašao telo kada je krenuo da ore njivu.

- Telo ženske osobe je bilo okrenuto licem ka zemlji, tridesetak metara od asfaltnog puta u prvoj brazdi. Imala je na sebi braon jaknu, crne farmerice, čizme do kolena sa velikom štiklom. Na rukama sam video četiri burme, duge nokte i tragove krvi. Ruke su bile zgrčene, a ležala je na stomaku. Pošto nisam imao telefon ko dsebe, otrčao sam odmah u susedno selo Bradarac da pozovem policiju - ispričao je N. P. koga je ovaj prizor veoma potresao.

Po prijavi, policija je odmah opsela malo aleksinačno selo i potera za osumnjičenim je organizovana.

Foto-ilustracija: Telegraf

Foto-ilustracija: Telegraf

- Stvorilo se tu 30 automobila. Bilo je policije i žandarmerije u punoj borbenoj opremi. Bilo je kao u akcionim filmovima. Raširili su se po okolnim njivama i započeli ptretragu - kažu meštani.

Potraga je nastavljena i u sredu, tako da su se u celom kraju mogli da vide džipovi žandarmerije koji patroliraju i ptretražuju teren. Lokalni put od Rutevca prema Bradarcu je prečica koju Kruševljani koriste kako bi brže stigli do Sokobanje.

Portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević je potvrdio samo da je smrt nasilna, ne navodeći bliže detalje o kakvoj vrsti nasilne smrti se radi.

Inače, kako je nesrećna žena bila u sve skladnijoj vezi sa novim izabranikom, njen bivši partner M. K. je bio sve očajniji, a po kafanama u koje je odlazio se pričalo da je napisao oproštajno pismo, i da će ubiti prvo nju, pa njenog novog dečka, a na kraju i sebe. Prošlog petka je od prijatelja pozajmio automobil rekavši da mu treba da završi neke poslove, a u nedelju i da ode do Niša. Očigledno je već imao pripremljen plan da svoj naum sprovede u delo.

(Telegraf.rs / Blic)

Komentari

  • Johan

    Stace Austija bez nje a dasa vozi golfa trojku a radi kao u austri ja sam to prodo davno a nisam austriju no video

  • Johan

    Imala je dugu kosu ali plitku pamet i mnogo je htela

  • Boki

    Brzo nasla novog decka . I jos se seta psihopati ispred nosa. Propala karta za Austriju

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima