SMETAJU JOJ SRPSKE ČOKOLADICE, A LIČI NA NAŠU STARLETU: Sećate li se kako je Srpkinja sa najvećim grudima odbrusila Kolindi? (FOTO) (VIDEO)

Hrvatska predsednica od kada je preuzela funkciju kontantno privlači pažnju medija, i pozitivnu i negativnu, ali većinom zbog svojih nesmotrenih izjava

  • 16

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović ponovo je dospela u centar pažnje medija iz regiona kada je pre neki dan u Duborvniku na "Dan branitelja" deci podelila čokoladice srpskog proizvođača, da bi se dan kasnije izvinila zbog tog čina. Ovo nije prvi put da Grabar Kitarović dovode u vezu sa nečim sprskim.

ZA KRAŠ SPREMNI: Zbog srpskih čokoladica, Kolindu razapeli na društvenim mrežama (FOTO)

Naime, prošle godine portal iz Paname "Critica.com.pa" pomešao je predsednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović sa poznatom starletom srpskog porekla Koko Ti. Portal je tekst ilustrovao fotografijama sa plaže na kojima se nalazi nekadašnja striptizeta.

Sajt je naveo da su se na plaži svi okretali za predsednicom Hrvatske, koja je na sebi imala mini bikini, kao i da su njene velike grudi došle do izražaja. Hrvatska predsednica se tada nije oglasila povodom njenog poređanja sa Koko Ti, što bi mogli slobodno da protumačimo da joj je možda godilo poređenje sa poznatom Srpkinjom.

Srpkinja sa najvećim grudima "popljuvala" Kolindu, ne želi da je mešaju s njom (VIDEO)

Foto: Instagram/coco, Tanjug/AP Foto: Instagram/coco, Tanjug/AP

Ali, u oktobru ove godine bila je gošća emisije "Žene u politici", u kojoj je otkrila s kakvim se poblemima nosila kao žena u politici.

– Kada guglam svoje ime vidim mnogo fotografija na kojima nisam ja, pogotovo u kupaćem kostimu. Zbog toga se osećam kao objekat. To su fotografije iz Paname, na njima je američka starleta – požalila se Kolinda.

BUJNA KOLINDA: Južnoamerikanci pomešali predsednicu Hrvatske i poznatu starletu!

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Ubrzo se na snimku pojavila i sama Kolindina dvojnica. Koko Ti Ostin, supruga poznatog glumca i repera Ajs Tija, takođe nije bila oduševljena poređenjem sa Kolindom.

– Ja nisam predsednica Hrvatske. Iskreno, ne mogu više da branim njenu politiku smanjenja deficita, ne znam šta da mislim o tome – rekla je bujna Koko, koja često ističe svoje srpsko poreklo.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ki,ki,ki

    10. decembar 2016 | 07:57

    Cokolinda ne voli srpske slatkise , Ali zato obozava srpske muskarce , bar ih je pre jako volela , zato neka se ne folira .

  • Srbin

    9. decembar 2016 | 14:54

    Za svoje godine lepo izgleda,a slike iz rane mladosti ima gosp.Seselj,pa oni su se druzili i zababljali,zar ne?

  • deftones

    9. decembar 2016 | 14:27

    ova kolinda izgleda fenomenlano za svoje godine samo pricati iz inata devojke mogu samo da joj zavide na lepoti i izgledu svaka cast zanu za pozeljeti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA