• 4

Reno laguna zaustavljen je zbog rutinske kontrole. Policajac je Zaječarcu vraćao dozvolu, kada je ugledao OVO iza sedišta (FOTO)

Policija je pronašla i zaplenila više od 20 kilograma rezanog duvana u okolini Zaječara i okolini Sokobanje

  • 4

Policija je pronašla i zaplenila više od 20 kilograma rezanog duvana u okolini Zaječara i okolini Sokobanje.

NEZAPAMĆENA ZAPLENA SRPSKE POLICIJE: U Knjaževcu oduzeto 37 kilograma rezanog duvana

RADNICI PORESKE UPRAVE UKRALI ZAPLENJEN DUVAN: Uhapšeni zbog zloupotrebe službenog položaja

U okolini Zaječara i okolini Sokobanje, policija je pronašla i zaplenila više od 20 kilograma rezanog duvana bez akciznih markica.

Pretresom automobila "reno laguna" kojim je upravljao pedesetdvogodišnji Zaječarac, policija je pronašla 20 kilograma rezanog duvana, u dve veće kese, koje su se nalazile iza suvozačevog sedišta i u gepeku.

Telegraf.rs

Telegraf.rs

U drugoj akciji, policajci su u pomoćnim prostorijama jednog domaćinstva u okolini Sokobanje, kod četrdesettrogodišnjeg muškarca, pronašli oko kilogram i 300 grama lista duvana u fazi sušenja.

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda, protiv osumnjičenih biće podnete krivične prijave.

(D.S.)

Komentari

  • SRB IN

    Pronašli kod čoveka kilogram i 300 grama duvana u fazi sušenja pa se zaprepastili? Možda čovek zasadio za svoje potrebe pa ga suši. Sigurno od toga neće napraviti velike pare. Čime se policija hvali budi Bog s nama. Hvatajte bre lopine a ne ljude koji se bore da prežive.

  • Kvaki

    Pa ovo je strasno! Treba ih osuditi na dozivotnu robiju!

  • Don Milisav

    Sta! stvarno ne smes da imas u kolima toliko duvana, pa koliko mogu da nosim u mojim kolima ako ne prelazim granicu. Bre ne smes ni 20kg da ponesed da ti se nadje u zlu netrebalo ako se zarati.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima