Kako je jednom akcijom Telegrafa i Indexa odjeknuo region, a konkurencija oduševljeno prenosila LIVE iz Zagreba

Kad se sumira utisak, ovo je srpsko-hrvatski gol decenije verovatno

  • 6

Najteže je napraviti onaj hrabar korak, koji niko ne očekuje i za koji ne znate ni da li će da uspe.

Zahvaljujući svesrdnoj pomoći kolega sa Indexa.hr (hvala kolege još jednom), uspeli smo nemoguće, ako pitate predsednicu Hrvatske.

Deljenje srpskih čokoladica, koje smo poslali iz Beograda, uz ultra zanimnljive kolege sa hrvatskog vodećeg portala na centru trga Bana Jelačića u Zagrebu odjeknulo je regionom.

>>> HRVATI RADO UZIMALI SRPSKE ČOKOLADICE U ZAGREBU: "Samo da ne dobijem srbonelu!" (VIDEO)

>>> U koga se pretvori Kolinda kad pojede srpsku čokoladu?

LJUTA KONKURENCIJA ODUŠEVLJENA

Ono što smo želeli uspeli smo, da kroz milionsku reakciju se smejemo i zezamo svi zajedno na Fejsbuku, a usput i jednom za svagda stavimo tačku na besmislene političko-nacionalističke stavove koji još opstaju u jezicima i postupcima pojedinih političara. Da kažemo da današnjoj generaciji ljudi koji žive sa one i ove strane Save nikakvi huškački ispadi ne mogu kreirati živote. Bar ne mogu onoj većini. Zdravoj.

Koliko dešavanja od petka uveče nije moglo ignorisati govori da je čak i ljuta konkurencija Telegrafa morala da se pozabavi ovom tematikom. Jedni su recimo poslali notifikacije svojim čitaocima, javljajući kao najvažniju vest ovu našu i Indexovu akciju. Nezvanično saznajemo da su padali i neki interni aplauzi kada su kolege jednog drugog medija videli šta se zapravo dešava 400 kilometara zapadno od Beograda.

Jednostavno je. Srpske čokoladice na trgu ponosa moderne Hrvatske koje odlaze u ruke nasmejanih građana Zagreba poruka je koja se ne ignoriše.

VI STE BILI POSEBNA PRIČA

Vaši komentari su dovoljno govorili takođe. Ljudi, "čokoladica je čokoladica", "bravo za akciju, ovakve stvari pravite još više, ugušite mržnju", poslali ste toliko jaku poruku tokom ove akcije koja je ujedinila kao nikad skorije dva naroda. Uživali smo čitajući, a takođe je još jednom potvrđeno da najduhovitiji narodi žive na ovim prostorima. Čak i kada peckamo jedni druge. Komentari ispod LIVE dešavanja govore u prilog tome.

Nećemo puno da širimo, važno je da smo postigli year goal, možda i decenijski pogodak kada su srpska i hrvatska nacija u pitanju.

P. S. Znate šta je najjače u celoj priči? Ovo je tek početak :)

(S.M - s. milosevic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vule

    10. decembar 2016 | 12:29

    Bravo za vas i vaše kolege iz hrvatske ovoga puta je pobedio razum i lepa reč A ne ispad jednog državnika sve pohvale još jednom za telegraf.

  • evelina

    10. decembar 2016 | 13:31

    Kao da je uopce bitno otkuda je neki proizvod ako je taj isti fin, ukusan ili kvalitetan. Ja sam iz hrvatske i moja djeca obozavaju cokoladicu cica macu kao i starkove i pionirove proizvode a lagala bi kad bi rekla da ih i ja nejedem.

  • evelina

    10. decembar 2016 | 13:50

    Kao da je vazno otkuda je koji proizvod ako je taj isti fin i dobar ja sam iz hr i moja djeca obozavaju cokoladu cica maca kao i starkove i pionirove proizvode a i ja skupa sa njima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA