DIVLJI TAKSISTI HARAJU BEOGRADOM: Skandal u centru prestonice, razbili glavu direktoru Civilne uprave (FOTO)

Direktor Civilne kontrole zadobio je udarac glavom u predelu gornje usne usled čega mu je naprsao zub, a doživeo je i lakši potres mozga

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Žika motika bije ko patika
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dragan

    11. decembar 2016 | 12:17

    Postovani, idite na pristaniste gde su usidreni brodovi kruzeri iz inostranstva, uglavnom popodne i predvece, ima ih 6-7 organizovanih u klan a glavni je jedan sitni tamnoputi koji vozi crni augi a6 (tablice se zavrsavaju na AI). PELJESE STRANCE, mom kolegi su IZNUDILI 110EUR do Banovog brda, od Karadjordjeve (okretnica dvojke do Banovog brda 110EUR!!!!!!!) Na sred Terazija, na cosku sa Sremskom, ispred kluba Mulen Ruz drze organizovano njih 10tak. Audi a7 crni im je glavni. Parkirani su odmah posle palate Albanije, pre taksi stanice. UVEK IH IMA 3-4 I NA NJIMA NEMA TAKSI TABLE NEGO PRVI AUTO U REDU DRZI TAKSI TABLU I KADA MUSTERIJA PRIDJE UPUTE GA NA VOZILO IZA I ONDA VOZAC TOG VOZILA IZADJE IZ CAFEA I VADI TABLU IZ GEPEKA, STAVLJA NA KROV I PELJESI. TAJ PRVI IM JE VEROVATNO REGISTROVAN A OSTALI NISU, NE DAJU NIKOME NI DA PARKIRA IZA ILI PORED NJIH. Sve kamere ih snimaju i niko nista!!! To su upravo ti koji su napali nesrecnog coveka! Znaci, komunalci prodju ali ne vide nelegalne taksiste misleci da su regularna vozila koja su stala da nesto obave na brzinu... Ispred Narodnog pozorista popodne i uvece stoji vec godinama PEUGEOT 407 divljak i BMW i rade opusteno, GODINAMA, zadnjiu tablicu je skunuo, prednju ima ali je priljubljen u vozilo ispred i ljudi ne vide da je divljak. Proverite , ima ih oko 5 koji drze to mesto iza same stanice 26tice a na vrhu Francuske ulice! Zatim, vlasnik Alo taksija uglavnom drzi Cukaricu i Rakovicu, idite uvece kod Meka na Vidikovcu i regularnog taksistu necete videti! Mom rodjaku koji je taksista su mu rekli da ukoliko tu stane vise nece imati sa cime da taksira i da ce ubuduce biti svaki dan pljackan na kraju smene. REGULARNI TAKSISTI ZIVE U STRAHU I RADE POD PRITISKOM. GRADJANI ISPADAJU SLEPCI I BUDALE. NEKO OCIGLEDNO PUNI DZEPOVE SA VLASTI NEGDE POSTOJI RUPA MORA SE ODMAH STATI OVOME NA KRAJ! TREBA OBAVESTITI GRADJANE PREKO MEDIJA KONSTANTNO SVAKI DAN I NAPRAVITI REKLAMU DA SE GRADJANI OBAVESTE I EDUKUJU I ODMAH PRIJAVE DIVLJAKE! OTVORITI POSEBNU TELEFONSKU LINIJU GDE SE PO PRIJAVI ODMAH IZLAZI NA TEREN! Ogroman je novac u pitanju. Divljak dnevno moze zaraditi i 200 EUR sto je mesecno bar 5000 EUR tako da mozete shvatiti zasto su ovi tako odreagovali kada ih je slikao gospodin!!!!!Ne shvatam samo da su gradjani toliko slabovidi i da na sred Terazija stoji Taksi klan kojih ima samo 15tak i da im VLAST nista ne moze?!?

  • mls

    11. decembar 2016 | 08:06

    Na Tezatijama je stalno jedan sa Audijem A7, saobracajci, komunalci stoje pored i ne smeju da pisnu. Vlast malim lopovima skida glavu, a velikim kapu

  • Zak

    11. decembar 2016 | 07:58

    A komunalci peglaju samo prodavce lubenica, 'a!? Taksisti su suvise za'ebani za njih... ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA