Novi red vožnje za vozove, koji će važiti narednih godinu dana

Prelazak na novi red vožnje u čvoru Beograd

  • 2

Na srpskim prugama danas je, kao i u svim evropskim železničkim upravama, stupio na snagu novi red vožnje, koji će važiti narednih godinu dana.

Kako je saopštilo preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije", petnaest minuta nakon ponoći, na srpskim prugama saobraćao je 61 voz, od toga 55 teretnih i šest putničkih.

Prema zvaničnim navodima preduzeća "SrbijaVoz", putnici će moći direktnim vozovima, po novom redu vožnje, iz Srbije da putuju u Austriju, Mađarsku, Sloveniju, Hrvatsku, Grčku, Makedoniju i CrnuGoru.

Prelazak na novi red vožnje u čvoru Beograd, obeležen je obilaskom železničke stanice Beograd Ranžirna, kao i Telekomandnog centra i Centra za daljinsko upravljanje u Topčideru.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    11. decembar 2016 | 12:34

    Sad kreću mnogi i do i od Prokopa a do te stanice je mučenje stići

  • gaga

    11. decembar 2016 | 12:53

    samo otkazuju vozove.sve ih je manje u putnickom saobracaju.sve je za njih nerentabilno.kako covek da se privikne i vozi vozom kada se stalno otkazuju vozovi.jako losa grupa ljudi ocigledno kreira red voznje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA