Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Ako ste propustili nešto od vesti u poslednja 24 sata, ovde ih možete pročitati na jednom mestu

  • 1

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje.

Kod nas su se istakle sledeće:

Premijer Srbije, Aleksandar Vučić posetio je danas radove na Beogradu na vodi zajedno sa gradonačelnikom Sinišom Malim i predsednikom Skupštine grada, Nikolom Nikodijevićem. Novinarima se obratio na 10. spratu kule A, a kako je to izgledalo možete pogledati OVDE.

Kraljica romske muzike, Esma Redžepova, preminula je jutros u Skoplju u svojoj 74. godini. Ona je pre dve nedelje primljena u skopsku bolnicu zbog teškog zdravstvenog stanja. Bila je poznata u svetskim razmerama, a od 2013. nosila je i titulu nacionanog umetnika Makedonije.

U Makedoniji su danas održani vanredni parlamentarni izbori koji imaju za cilj da izvedu zemlju iz ekonomske krize. Birališta su zatvorena, a na izborima je glasalo 60, 38 posto birača. Više o tome pročitajte OVDE.

Nikola Kojić pre 11 godina diplomirao je na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu u Nišu sa prosečnom ocenom 9.27. Svoj CV je poslao na preko 1.000 adresa, ali posao još uvek nije našao.

Slobodan Marinković je penzionisani redovni profesor anatomije Medicinskog fakulteta u Beogradu, predavač je na univerzitetima od Amerike do Japana, autor više od 130 naučnih radova, često citiran u svetskoj medicinskoj literaturi…ali je bez svog krova nad glavom. Više od dve decenije živi u prostoriji na Anatomskom institutu Medicinskog fakulteta bez kupatila i opreme za domaćinstvo. Više o njemu pročitajte OVDE

Početak Reginalne fudbalske lige je bliže neko što smo mislili. Takmičenje klubova bivše države je praktično tu, pred vratima, otkrio je šef makedonske lige Vasko Dojčinovski, koji je u intervjuu za hrvatske medije u detalje ispričao kako će izgledati takmičenje o kome svi pričaju i ono najvažnije kada će početi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seki

    12. decembar 2016 | 08:26

    Stace profa da mu drzava da stan valjda je ustedeo za stan posle tolikog rada nije im odgovaro sistem za vreme Tita a sad im je bolje komunjare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA