SNAJA PODVODILA SVEKRVU, PA ZAKRVILE ZBOG ZLATNOG PRSTENJA: Muž snajke nastradao ni kriv ni dužan

Snaja i svekrva su se posvađale zbog ljubavnika, pa je N.S. morao da se vrati kući iz inostranstva, gde radi s ocem, kako bi rešio porodični spor

  • 8
Tuča žena, žene, devojka, devojke, učenice, zlostavljanje, nasilje, šamaranje, davljenje, davi, udavila maltretiranje, snaja, svekrva, fajt Foto: Milena Đorđević

Protiv N.S. (29) iz okoline Grdelice podneta je krivična prijava zbog sumnje da je pretio svojoj supruzi G.S. (28).

SNAJA IZ PAKLA: Tukla, gušila i ciglom udarala svekrvu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Međutim, N.S je izvukao deblji kraj, pokušavajući da reši spor između svoje majke D.S. (48) i žene, jer se ispostavilo da je snaja, navodno, podvodila svekrvu!

Snaja i svekrva su se posvađale zbog ljubavnika, pa je N.S. morao da se vrati kući iz inostranstva, gde radi s ocem, kako bi rešio porodični spor!

On je tom prilikom uputio niz teških reči i pretnji supruzi zbog čega je njena rodbina odlučila da ga prijavi policiji.

- Sve je počelo kad je, navodno, D.S. ušla u ljubavnu vezu s jednim radnikom na Koridoru 10 u Grdeličkoj klisuri. Radnik M. D. bio je čest gost u niihovom domu i bacio je oko na lepuškastu i za svoje godine prilično zgodnu svekrvu - objašnjava jedan meštanin.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

On dodaje da se snaja pravila da ne primećuje ljubavnu aferu između svekrve i radnika.

- Snaja je često, kako se priča po selu, zbog materijalne koristi, navodno, podvodila svoju svekrvu. Tačnije, nameštala je odabrane klijente svekrvi i kad su oni dolazili, napuštala je kuću - kaže sagovornik "Kurira".

Kako kaže, ovaj biznis između snaje i svekrve je pukao kad su jedna drugoj na rukama ugledale isto zlatno prstenje, koje su primetile kod još nekoliko meštanki.

- U pitanju je bilo jeftino tursko zlato. Navodno, ispostavilo se da je snaja poludela kad je videla da je M.D. isti prsten poklonio i ljubavnici, njenoj svekrvi, kao i drugim meštankama. Tada su njih dve počele da se svađaju. I jedna i druga su zvale N.S. telefonom i žalile mu se, pa je čovek morao da se vrati kući iz inostranstva i smiri situaciju - kaže izvor "Kurira".

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Advokat N.S. objašnjava da njegov klijent nije kritikovao samo suprugu već i majku i da je stradao ni kriv ni dužan.

- Iste reči uputio je i jednoj i drugoj, ali prijavljen je zbog navodnog nasilja nad suprugom. Majka je rekla da se ona nije osećala ugroženom, a lično mislim da ni snaja nije pretila nikakva opasnost, niti je pretrpela štetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    12. decembar 2016 | 08:32

    Trebao ih je dobro namlatiti.Da zna zašto je uhapšen i da ne žali što je uhapšen.

  • Љиљана

    12. decembar 2016 | 07:49

    Лудница!

  • Ja to tako!!

    12. decembar 2016 | 05:55

    Svasta sam citao, ovako nesto jos nikada nisam, sacuvaj boze!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA