≫ 

TEČNA DROGA OSVOJILA SRBIJU: Prvo je popiju, pa povrate, a onda dobijaju teške halucinacije

 ≫ 

Oni koji koriste "ajauasku" dužni su da nedeljama pre konzumiranja budu na specijalnoj dijeti, koja podrazumeva odricanje od slane i masne hrane, ali i seksa

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Joksi
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Lia

    07. jul 2021 | 23:16

    Nekome previse fali u mozgu.Droga ovakva ili onakva sta je vazno.Geniji od strucnjaka pokusavaju i uspevaju mnogo sta (pod pretpostavkom mada tesko)ali mogli bi se skoncentrisati i pozababaviti prevaznom epidemijom.Ne igruckati se mozgom (svakako pola nije "cisto"u glavi)kao ni koronom.Vrhunski strucnjaci bi bar mogli naci lek (biljku/biljke)protiv epidemije kancera.Bar za decu.Odrasli su iovako ili ispod zemlje ili ce ubrzo biti pa se neboje ali deca? Neshvatljivo a draga farmac.masinerija moze priustiti minimum od zarade ustupajuci lek bar deci.Iovako ih je premalo.Ili netreba?Apokalipsa se blizi prebrzo pa se pitam kako mocni misle da prezive?Kada dodje kraj niko nemoze biti postedjen.Eventualno ako se misli da je neko besmrtan.Tesko mada moguce ako su iz nepoznate planete i previsoke inteligencije.Cisto sumljam da takvih ima na Zemlji a ako postoje pod predpostavkom nenadajte se.Nece vam reci nista.I netreba.Nisu placeni za genije koji navodno znaju sve a znanje se svodi na moguce,pretpostavlja se,mozda,bice,nece,....Katastrofa.E lepo se edukujte ako neznate nije sramota potrazite pomoc nekoga ko zna.Ako ste "divoljno dostojni"dobicete odgovor.Ako ne slikajte se znanjem.Hvala i halucinirajte o znanju leka protiv kancera.Epidemije koja ce uz svu "sicu"pokositi planetu.

  • Marko

    17. jul 2018 | 03:00

    Eeee mozgovi.... Ova biljka se koristi da bi saznao svoj pravi identitet ili da bi se resio problema i trauma. Ovo je veoma jaka biljka i nikako ALI NIKAKO se ne koristi kao sredstvo za zabavu. Ovom biljkom se testira jacina mozga i emotivnosti. Probao sam jednom u Juznoj Americi i hvala Boze pa sam ziv ostao. Naravno, iz ovog iskustva sam pokupio mnogo dobrih stvari i preporucujem svakom ko ima probleme sa sobom ili proslosti.

  • dimitri

    27. maj 2018 | 17:45

    Gore spomenuta biljka NIKAKO ne moze biti opijat.Opijati su grana supstanci koje deluju na morfijumske receptore kao sto su Heroin,Morfijum,Tramadol,Kodein,Trodon itd.Ljudi cesto mesaju Opijate sa Opojnim supstancama.Gore pomenuta biljka je opojna supstanca za psihodelicnim ucinkom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA