• 0

AUKCIJA SLIKA ŠKOLARACA BANJICE: Za lakši život deci oboleloj od raka!

Svakom detetu obolelom od raka mora biti dostupno najbolje moguće lečenje i nega, kao i psiho‐socijalna podrška porodici deteta kako bi što lakše prebrodili dugotrajno, bolno i iscrpljujuće lečenje

  • 0

Foto: Promo

Foto: Promo


U četvrtak 15. decembra u komercijalnom prostoru stambeno-poslovnog kompleksa Paunov breg (Bulevar JNA 2b, Banjica) organizuje se "Humanitarna aukcija dečijih slika – za lakši život dece obolele od raka".
Organizator događaja je Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR, a u svojstvu domaćina je CPI grupa, investiciona korporacija, koja ustupa deo svog kompleksa za potrebe organizacije ove humanitarne aukcije, a na samoj manifestaciji će nastupiti i kao učesnik aukcije, odnosno kao donator. Kompletan prilog koji će biti sakupljen od prodaje dečijih slika na aukciji biće doniran za završetak izgradnje i opremanje novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja Klinike za dečje interne bolesti u Niš, čime će se značajno povećati i unaprediti tehnički, medicinski i smeštajni kapaciteti za adekvatno lečenje i negu dece obolele od malignih bolesti.
Deca Banjice učestvuju u ovoj manifestaciji svojim kreacijama, odnosno slikarskim delima koja će biti predmet aukcije. Učesnici aukcije će biti predstavnici domaćih i stranih kompanija, ljudi iz poslovnog sveta, kao i prijatelji i partneri Udruženja NURDOR i CPI grupe, koji su spremni u skladu sa svojim mogućnostima da otkupom pomenutih slika učestvuju u kolektivnoj donaciji koja će, bar unekoliko, pomoći da se deci koja boluju od teških bolesti omogući adekvatna medicinska nega.
Foto: Promo

Foto: Promo


(Telegraf.rs/ PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima