AUKCIJA SLIKA ŠKOLARACA BANJICE: Za lakši život deci oboleloj od raka!

Svakom detetu obolelom od raka mora biti dostupno najbolje moguće lečenje i nega, kao i psiho‐socijalna podrška porodici deteta kako bi što lakše prebrodili dugotrajno, bolno i iscrpljujuće lečenje

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

U četvrtak 15. decembra u komercijalnom prostoru stambeno-poslovnog kompleksa Paunov breg (Bulevar JNA 2b, Banjica) organizuje se "Humanitarna aukcija dečijih slika – za lakši život dece obolele od raka".

Organizator događaja je Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR, a u svojstvu domaćina je CPI grupa, investiciona korporacija, koja ustupa deo svog kompleksa za potrebe organizacije ove humanitarne aukcije, a na samoj manifestaciji će nastupiti i kao učesnik aukcije, odnosno kao donator. Kompletan prilog koji će biti sakupljen od prodaje dečijih slika na aukciji biće doniran za završetak izgradnje i opremanje novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja Klinike za dečje interne bolesti u Niš, čime će se značajno povećati i unaprediti tehnički, medicinski i smeštajni kapaciteti za adekvatno lečenje i negu dece obolele od malignih bolesti.

Deca Banjice učestvuju u ovoj manifestaciji svojim kreacijama, odnosno slikarskim delima koja će biti predmet aukcije. Učesnici aukcije će biti predstavnici domaćih i stranih kompanija, ljudi iz poslovnog sveta, kao i prijatelji i partneri Udruženja NURDOR i CPI grupe, koji su spremni u skladu sa svojim mogućnostima da otkupom pomenutih slika učestvuju u kolektivnoj donaciji koja će, bar unekoliko, pomoći da se deci koja boluju od teških bolesti omogući adekvatna medicinska nega.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA