≫ 

"SAMO SMO SE IGRALI": Ovo je izjava maloletnika koji su zapalili beskućnike i jednog ubili!

Trojica maloletnika su privedeni

  • 81

Policija u Novom Sadu privela je trojicu maloletnika zbog sumnje da su namerno zapalili dvojicu beskućnika, od kojih je jedan preminuo. Reč je o Dragutinu Todoroviću (52) iz Futoga.

 

Zatvorenici pokušali da kastriraju silovatelja i ubicu male Anđe

 

Dvojicu beskućnika je, kako saznaje "Blic", dok su ležali iza lokalne prodavnice u Bulevaru oslobođenja broj 21, dvanaestogodišnji dečak sa još dva drugara, zapalio!

 

Nesrećnom muškarcu je, tom prilikom, izgorelo 90 odsto tela. Do stravičnog zločina došlo je oko 4 sata ujutru u noći između ponedeljka i utorka.

 

Policija je potvrdila da je počinioc identifikovan i da je sa njim objavljen razgovor, ali da dvanaestogodišnjak ne podleže krivičnio-pravnoj odgovornosti, te da je pušten iz policijske stanice. Tokom razgovora u policiji dečak je priznao da "su se samo irali".

 

- Prvo smo hteli da uzmemo invalidska kolica koja su bila pored, ali primetili su nas. Tada sam zapalio novine i samo iz zabave ih bacio na njega, nije mi bila namera da čovek izgori - rekao je dečak.

 

Kako nezvanično saznajemo, drugom beskućniku se nakon incidenta gubi svaki trag, te policija sumnja da je pobegao ili pak pomoć potražio u nekoj od sigurnih kuća za beskućnike.

 

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bax

    14. decembar 2016 | 14:56

    To treba u sivi dom odvesti,i nikada da izadju!!!

  • Yasmina

    14. decembar 2016 | 14:55

    Sve dok je ovakva država nikakva ovo će da se dešava. Ja sam iz Bosne ali i kod nas se ovako isto dešava. Sistem nula dupla

  • Eee

    14. decembar 2016 | 14:55

    Bolesnike dozivotno!Kakva deca to su degenerici!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA