• 8

Svi smo želeli poni bicikl kao deca, a sada opet počinju da ga proizvode. Samo postoji jedna caka, CENA (FOTO)

Proizvodnja počinje sa oko 4000 bicikala, kako bi se videlo kako će ići prodaja, a početno ciljano tržište je Slovenija, Hrvatska i Srbija

  • 8

U bivšoj Jugoslaviji bili su neverovatno popularni bicikli Poni, koji su se po italijanskoj licenci proizvodili u Sloveniji. Ovaj proizvod će ponovo biti dostupan u prodaji, ali ovaj put u modernoj verziji i ne po tako niskim cenama.

O NJIMA BRUJE DRUŠTVENE MREŽE: Vrščani biciklima prešli 4.000 kilometara, imali dovoljno jak motiv! (FOTO)

Osnovni model imaće početnu cenu od 329 evra. Prema tvrdnji slovenačkih medija, bicikli će se raditi u više verzija i od različitih materijala pa će "premijum" modeli sa dodatnim komponentama koštati 789 evra, prenosi Netmobil.hr.

Proizvodnja počinje sa oko 4.000 bicikala, kako bi se videlo kako će ići prodaja, a početno ciljano tržište je Slovenija, Hrvatska i Srbija.

Budućnost bi mogla doneti i bicikle na električni pogon.Proizvodnja počinje na proleće sledeće godine, ali već sada mogu da se naruče.

Prodavaće ih firma BTC, a službeno će ih proizvoditi firma Gore kolesa, u saradnji sa Gorenjem iz Velenja u čijim će se pogonima i montirati.

Spomenuti koncern je prošle godine otkupio prava na proizvodnju Poni bicikala od ljubljanske fabrike Rog koja je  prošle godine otišla u stečaj.

Slike pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Mirko&Slavko.

    Нек праве за себе...

  • Domaćinac

    skupo kao nova buba,fiat 500 ili mini...''lajfstajl'',retro, kako god da se naziva,to mu odredjuje cenu. A i kad sam ja bio klinac,nije bio nimalo jeftin,moji su mi kupili polovnog u leto 1987. za tadašnjih 150 maraka...

  • Nešo

    Po te pare samo lud covijek moze da ga kupi .

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima