• 9

Inspekcija stigla u Dom za decu zbog smrti beskućnika u Novom Sadu

Nakon obavljenog nadzora i izveštaja, Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova će objaviti na sajtu i izdati saopštenje o naloženim merama za otklanjanje eventualnih nepravilnosti u radu ustanova socijalne zaštite

  • 9

Inspektori Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova obavljaju vanredni inspekcijski i vanredni nadzor nad stručnim radom Centra za socijalni rad Novi Sad i Doma za decu i omladinu "SOS Dečije selo dr Milorad Pavlović" Sremska Kamenica, u kojima su obitavala tri maloletnika osumnjičena za smrt beskućnika Dragutina Todorčevića (64) u Novom Sadu.

ZAPALILI SU BESKUĆNIKA VELIKOG SRCA: Dragutin je bio pesnik koji je pomagao oboleloj deci (VIDEO)

Tragičan zločin se dogodio kada je glavnoosumnjičeni dečak S. J. (12) u noći između ponedeljka i utorka zapalio nesrećnog čoveka koji je ležao iza lokalne prodavnice na Bulevaru Oslobođenja.

DEČAK PIROMAN ZAPALIO ČOVEKA IZ ZABAVE? Užasavajući detalji nezapamćenog zločina u Novom Sadu

Nakon obavljenog nadzora i izveštaja, kako prenosi N1, Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova će objaviti na sajtu www.socijalnapolitika.vojvodina.gov.rs i izdati saopštenje o naloženim merama za otklanjanje eventualnih nepravilnosti u radu ustanova socijalne zaštite.

Novosadska policija identifikovala je i saslušala dečaka (12) osumnjičenog da je u Novom Sadu namerno zapalio beskućnika, koji je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sar

    To je to kad se za direktore socijalnih ustanova postavljaju stranački aktivisti koji su jedva pismeni, a imaju diplome sa privatnog fakulteta na Telepu!

  • Stana

    Za ovo su najodgovorniji radnici centra za socijalni rad sad su iznenadjeni kako da ovu porodicu nemaju u evidenciji

  • Milojko

    Rano je počeo

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima