Dečaci su se igrali u velikoj gomili snega, a onda se dogodila najveća noćna mora svakog roditelja!

Ogromnim naporima vatrogasaca i policajaca za nekoliko sati otkopano je sedam tona snega pre nego što su pronađena tela mališana

  • 0

Prava tragedija se dogodila u Njujorku, gde je 13-godišnji dečak Džošua Demerest poginuo kada se na njega sručilo nekoliko tona snega.

Bio je savršen jesenji dan, i ljudi su išli na izlet. Onda su čuli užasnu buku i počeo je NAJVEĆI HOROR U NJIHOVIM ŽIVOTIMA

Sreća u nesreći je što je u akciji spasavanja pronađen njegov drug Tajler Dej, koji je pod snegom proveo nekoliko sati.

Dva dečaka su se igrali u ogromnoj gomili snega, koja je nastala tako što su kamioni koji čiste ulice na tom mestu izručivali sneg. Pretpostavlja se da je do tragedije došlo tako što je jedan od vozača kamiona, koji nije mogao da vidi decu kako se igraju, ispraznio teret i pokrenuo ogromnu količinu snega koja je pala na nesrećne dečake.

Kada je Tajlerova sestra u pet časova popodne shvatila da se njen brat nije vratio kuću, alarmila je policiju, koja je ubrzo došla sa psimia tragačima. Oni su našli trag koji je policajce odveo do gomile snega. Ogromnim naporima vatrogasaca i policajaca za nekoliko sati otkopano je sedam tona snega pre nego što su pronađena tela mališana.

Džošua je odmah brečane u bolnicu, ali tamo su, nažalost, samo mogli da konstatuju smrt. Tragedija je mogla da bude još veća, ali njegov drug je, uprkos malim šansama, pronađen živ.

- Kada je sneg pao preko Tajlera stvorio se mali vazdušni džep, pa je u njemu ostalo nešto vazduha. Pravo je čudo kako je uspeo da preživi - izjavio je čelnik lokalne policije Džordž Bel.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA