Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Ako ste propustili nešto od vesti u poslednja 24 sata, ovde ih možete pročitati na jednom mestu

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije i celog sveta, kao i brojne zanimljivosti stizale su iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem sajtu izdvojile su se sledeće:

Falsifikovanih lekova koji u Srbiji čine 10 odsto farmaceutskog tržišta ima i u apotekama, a jedini način da pacijenti budu sigurni da su dobili ispravnu, a ne lažnu terapiju, jeste fiskalni račun. Više o ovoj temi pročitajte OVDE.

Ona je lavica, koja se već sedam godina bori i ujedno pacijent sa najdužim stažom u budnoj komi. Nema osobe u Srbiji koja nije upoznala Danijelu Kovačević (24) iz Inđije koja je u ovakvo stanje upala nakom porođaja carskim rezom u novosadskom porodilištu “Betanija”.

Svi mi volimo da se pohvalimo svojim poreklom, ali se postavlja pitanje koliko zaista poznajemo svoj rodoslov? U slučaju da se dvoumite da li u vama teče plava krv, bilo bi dobro da proverite da ne potičete iz neke naše plemićke porodice, poput one kneza Aleksandra Karađorđevića za koga se vezuje nastanak današnjih prezimena u Srbiji. Detalje pogledajte OVDE.

Dejan Radonjić je za Telegrafov specijal evocirao uspomene na Harisa Brkića, 16 godina posle njegovog ubistva, a emocija sa kojom je govorio na pomen njegovog imena retko kada je mogla da se vidi na licu trenera crveno-belih u javnim nastupima.

Povodom afere “Čokolinda“, kada je je hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović deci u Dubrovniku uz svoju sliku delila i sprske čokoladice, književnica Vedrana Rudan u svojoj novoj kolumni posvetila je pažnju ovom “problemu”, ali je zagrebala malo dublje ovu tematiku. Više pročitajte OVDE.

Proslavljeni srpski košarkaš Predrag Danilović zvanično je preuzeo funkciju predsednika Košarkaškog saveza Srbije. On je jedini podneo zvaničnu kandidaturu 8. decembra, i tada je poručio da mu je čast što je predložen za takvo mesto. Više pročitajte OVDE.

Goca Marinković, žena koju su voleli svi koji su verno pratili rijaliti “Parovi“, sahranjena je danas, 15. decembra, na groblju u Svilajncu. Više pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA